Υλικά

4 φιλέτα από τσιπούρα ή συναγρίδα ή λαυράκι από την Ψαραγορά Σπάρτης «Ελαφόνησος»

ξύσμα 2 πορτοκαλιών

το περιεχόμενο του πορτοκαλιού σε φέτες

αλάτι

πιπέρι

50 γρ. βούτυρο

λίγο σαφράν

1 ποτήρι κρασί

2 κουταλιές κορν φλάουρ

Παρασκευή

Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και στρώνουμε το πορτοκάλι σε φέτες. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα από την Ψαραγορά Σπάρτης «Ελαφόνησος» και τα βάζουμε πάνω στα πορτοκάλια. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά. Ενδιάμεσα τα γυρίζουμε.

Όταν ψηθούν παίρνουμε τα υγρά που υπάρχουν στο ταψί και σε ένα κατσαρολάκι κάνουμε μια σάλτσα με το ξύσμα πορτοκαλιού, το σαφράν, το κρασί και το κορν φλάουρ. Περιχύνουμε με τη σάλτσα τα φιλέτα και σερβίρουμε.

Ψαραγορά Σπάρτης «Ελαφόνησος» Αγησιλάου και Βρασίδου 85 στη Λαϊκή Αγορά.

Τηλ. 27310 72408

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις