Υλικά

1 μέτριο πεπόνι

6 φέτες προσούτο

2 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού

4 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

200 γρ. μοτσαρέλα (6 μικρά μπαλάκια)

60 γρ. ρόκα

Μερικά φύλλα βασιλικού

Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για γεύση)

Παρασκευή

Αρχικά, κόβεις το πεπόνι στα δύο κομμάτια και το καθαρίζεις, για να φύγουν τα κουκούτσια του. Το κόβεις σε φέτες και τις αφήνεις στην άκρη για λίγο.

Παράλληλα, ανακατεύεις σε ένα μπολάκι το ελαιόλαδο με το λεμόνι.

Καθαρίζεις πολύ καλά τη ρόκα και την τοποθετείς στη βάση ενός μπολ.

Παίρνεις τις φέτες προσούτο και τις τοποθετείς κυματιστά στο ίδιο μπολ. Προσθέτεις το κομμένο πεπόνι και τις μπαλίτσες μοτσαρέλα.

Ραντίζεις με το dressing ελαιόλαδου και λεμονιού.

Αλατοπιπερώνεις και απολαμβάνεις!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις