ΤΡΙΠΟΛΗ. Μικρές γαστρονομικές γωνιές, στην πλατεία Άρεως και σας περιμένουν να δοκιμάσετε ιδιαίτερες γεύσεις, ποτά, γλυκά, και ό,τι κάνει τόσο αγαπημένη τη γαστρονομία του δρόμου.

Ποικιλία γεύσεων, κουζίνες από όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων Αμερικανική, Ιταλική , Μεξικάνικη, παραδοσιακά γλυκά από όλη την Ευρώπη, ιδέες και συνδυασμοί όπως, λαχταριστό παγωτό σερβιρισμένο…αλλιώς, γαστριμαργικές εκπλήξεις και αποκλειστικότητες θα πρωταγωνιστήσουν στα μενού.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ δεν θα λείψουν τα happenings όπως: μουσική από γνωστούς djs, cocktail party,συμβόλαια φιλίας μεταξύ κολλητών και πολλά άλλα που θα τα ανακαλύψετε εκεί και όλα αυτά υπό την επιμέλεια του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τους λοιπούς συνδιοργανωτές και της εταιρείας Soulfood Thessaloniki OE.

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας

  • Παρασκευή (17/6): 18:00 – 00:00
  • Σάββατο (18/6) ): 12:00 – 00:00
  • Κυριακή (19/6): 12:00 – 00:00

Πλατεία Άρεως, Είσοδος Ελεύθερη

To Tripoli Street Food Festival αποτελεί μια στοχευμένη προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στο χώρο της εστίασης και του street food ανά τον κόσμο και φυσικά ν’ απολαύσει γνώριμες αλλά και να δοκιμάσει καινούργιες γεύσεις που ταξιδεύουν τον ουρανίσκο. Αφήστε τις αισθήσεις σας ελεύθερες και μην χάσετε την ευκαιρία να βιώσετε αυτήν τη μοναδική κι ακαταμάχητη εμπειρία.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλους τους απαραίτητους όρους που επιτάσσουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Επιμελητήριο Αρκαδίας, Facebook Page: https://www.facebook.com/ChamberOfArcadia

Επιμελητήριο Αρκαδίας, Ιστοσελίδα: www.arcadianet.gr

Δήμος Τρίπολης Ιστοσελίδα: https://www.tripolis.gr/

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/SoulfoodThessaloniki/

Official Instagram Page: https://www.instagram.com/soulfoodthessaloniki/ )

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις