ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η φράση «κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα» είναι ο ορισμός της ζωής της νεαρής Roma Abdesselam, η οποία ξοδεύει τα χρήματα της μαμάς και του μπαμπά δίχως έλεος! Η 26χρονη έχει αναλάβει τον ρόλο αυτό πολύ σοβαρά και όταν τη ρωτούν τι δουλειά κάνει δηλώνει «stay-at-home-daughter» (κάτι σαν «κόρη πλουσίων γονέων» σε ελεύθερη μετάφραση).

Η Roma σπαταλάει απίστευτα ποσά σε ψώνια και κάποια στιγμή ξόδεψε 50.000 δολάρια σε μία ημέρα στο Bergdorfs Goodman της Νέας Υόρκης και έκανε τα social media να παραληρούν!

«Έχω κάνει επάγγελμα το να ξοδεύω τα χρήματα της μαμάς και του μπαμπά και το διασκεδάζω απίστευτα πολύ» λέει στη New York Post η 26χρονη Abdesselam. Η νεαρή αρνείται να αποκαλύψει τι δουλειά κάνουν η μητέρα της και ο πατέρας της και αποκαλύπτει ότι αρκετές φορές της έχουν κόψει το… χαρτζιλίκι λόγω της υπερβολικής σπατάλης της, αλλά λίγο αργότερα το μετανιώνουν.

Τα βίντεό της στα οποία φαίνεται να ξοδεύει χιλιάδες ευρώ για ρούχα Gucci, Dior, Chanel και Prada έχουν πάνω από 15 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, και παρά τους haters που την κράζουν, η ίδια λέει ότι τα ποστ της έχουν σκοπό να δείξουν την «αυτοσαρκαστική και σατιρική αίσθηση του χιούμορ της».

https://www.instagram.com/p/CfZvAULj5Wc

Και όταν η Abdesselam – η οποία, πριν από την πανδημία, σχεδίαζε να λανσάρει μια σειρά περιποίησης δέρματος, αλλά δεν έχει δουλέψει ούτε μέρα εδώ και δύο χρόνια – δεν ξοδεύει μια μικρή περιουσία σε τσάντες και φορέματα, χρεώνει στις κάρτες των γονιών της ακριβά μαθήματα Pilates, περιποιήσεις προσώπου, πάρτι στο Cipriani ή το Zero Bond και εκδρομές στο Saint Tropez και τη Μύκονο.

«Κάθε μέρα ξυπνάω, τρώω πρωινό, πληρώνω πάνω από 570 ευρώ για μάθημα γυμναστικής και μετά πηγαίνω για ψώνια με τις φίλες μου στο Bergdorf’s. Και αυτή είναι η ζωή μου ως άνεργη» λέει περήφανα.

Σε ένα από τα βίντεό της με τίτλο: «πόσα χρήματα ξοδεύω σε μια μέρα» η Abdesselam έδωσε στους περισσότερους από 629.000 followers της μια γεύση της εξωφρενικής της σπατάλης. «Έδωσα 600 δολάρια για να φτιάξω τα φρύδια μου» καυχιέται και συνεχίζει «μετά πήγα σε ένα μπαρ για να τα πιω και μετά για ψώνια».

https://www.instagram.com/p/Cdokqy8j6-T

Στη συνέχεια μοιράστηκε μια σειρά από αποδείξεις, επιδεικνύοντας τα χιλιάδες δολάρια που ξόδεψε για ρούχα, καλλυντικά και σνακ. «Πήγα στο Cos Bar και πήρα μερικά από τα αγαπημένα μου αρώματα και προϊόντα περιποίησης. Ξόδεψα 1.353 δολάρια» περιέγραφε.

Η 26χρονη ξόδεψε επίσης 2.221 δολάρια για ρούχα στο Zimmerman, 2.774 δολάρια για εσώρουχα στο Agent Provocateur και άλλα 2.264 δολάρια σε ρούχα από το Intermix. Και την ίδια μέρα έδωσε 100 δολάρια για μια ημι-ιδιωτική συνεδρία πιλάτες και 12 δολάρια σε μπισκότα και σνακ. Συνολικά, η Abdesselam ξόδεψε σε 24 ώρες 9.326 δολάρια, δηλαδή κάτι λιγότερο από 9.000 ευρώ, ήτοι 12 μισθοί (με τον κατώτατο) στην Ελλάδα!

Οι followers στα social media τρελάθηκαν και -όπως είναι λογικό- ρωτούν αν οι γονείς της θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδί ακόμα! «Μήπως ψάχνεις κάποια κολλητούλα; Δεν θέλω κάτι άλλο παρά να δω όλο αυτό που κάνεις από κοντά» έγραψε ένας φαν. «Ψάχνουν οι γονείς σου να υιοθετήσουν άλλη κόρη» αστειεύτηκε μία κοπέλα.

Όπως περιγράφει η 26χρονη στην Post, τα 9.000 δολάρια δεν είναι τίποτα καθώς «υπάρχουν μέρες που ξοδεύω 50.000 δολάρια»!

«Συχνά με παρασύρουν οι πωλητές που λένε για παράδειγμα «αχ, αυτή είναι η τελευταία Chanel Exotic [δερμάτινη τσάντα]». Και εγώ σκέφτομαι «μα τις έχω όλες τις Exotics. Δεν γίνεται να χάσω αυτή» λέει γελώντας η Roma.

Ωστόσο, για κάποιους followers, τα εξωφρενικά έξοδά της δεν είναι για γέλια. «Θα μπορούσατε να αποπληρώσετε ένα χρόνο από τα φοιτητικά μου δάνεια με αυτό το ποσό και δεν είναι αστείο» έγραψε κάποιος. «Πόσα ξοδεύετε για να βοηθήσετε την κοινότητά σας και όσους έχουν ανάγκη;» διερωτήθηκε ένας άλλος.

https://www.instagram.com/p/Ca5q9AsPDBc

Ωστόσο, πέρα από το… ασύστολο πέταμα χρημάτων, η Abdesselam – η οποία τώρα πια πληρώνεται για την ανάρτηση διαφημίσεων για brands ομορφιάς και μόδας στο TikTok – δωρίζει χρήματα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για την εκπαίδευση σε όλο τον κόσμο.

«Είμαι πολύ παθιασμένη με ένα σχολείο στο Ισραήλ, το οποίο διδάσκει στα παιδιά των Παλαιστινίων και των Ισραηλινών μαζί αραβικά και εβραϊκά. Κάνω επίσης φιλανθρωπικό έργο με ένα σχολείο στην Τζαμάικα» λέει.

Και όσον αφορά στους επικριτές της που την κράζουν για τον πολυτελή τρόπο ζωής της, λέει: «Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά τι σκέφτονται. Στο τέλος της ημέρας, οι haters είναι απλώς πολύ ανασφαλείς τύποι που δεν θα μου έλεγαν ποτέ τίποτα κατάμουτρα».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις