Yλικά

  • 3 μεσαία προς μεγάλα φύλλα μαρουλιού
  • 1 κουταλιά της σούπας κρέμα-τυρί χωρίς λιπαρά
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού λεμόνι και πιπέρι
  • 60 γραμμάρια σολομό από την Ψαραγορά «Ελαφόνησος»
  • ¼ του φλιτζανιού κομμένο κρεμμύδι
  • 1 μικρό αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 3-4 ντοματίνια

Παρασκευή

Βάλτε τα μαρουλόφυλλα σε ένα πιάτο, αφού τα έχετε πλύνει και μοιράστε τους ίσες ποσότητες από την κρέμα-τυρί. Πασπαλίστε το λεμόνι με το πιπέρι και βάλτε από πάνω το σολομό που έχετε ροδίσει στο τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια ρίξτε το κρεμμύδι και μοιράστε το αγγούρι και τα ντοματίνια.

Ψαραγορά Σπάρτης «Ελαφόνησος» - Βρασίδου 137, Σπάρτη στη Δημοτική Αγορά

Τηλέφωνο για παραγγελίες και διανομή κατ’ οίκον: 2731 072408

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις