ΣΠΑΡΤΗ. Ένα ειδυλλιακό σκηνικό έχει στηθεί κάτω από το Ταΰγετο, με φαγητό που συναρπάζει. Παρατηρώντας το Kyniska Palace, διαπιστώνεις ότι δεν είναι μόνο ξενοδοχείο. Βρίσκεις εδώ ένα ιδιαίτερο εστιατόριο που βασίζεται στην παραδοσιακή κουζίνα, με μια νότα εναλλακτικότητας, και ένα υπέροχο καφέ – μπαρ, στο χώρο της πισίνας!

Γεύσεις ιδιαίτερες αλλά προσιτές. Οι οπαδοί της καλής κουζίνας αναζητούν βιώσιμα συστατικά, λιγότερη ζάχαρη, επιλογές vegan και vegetarian, αλλά και λιγότερα λιπαρά. Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο Kynsika Palace, καθώς η κουζίνα του σερβίρει από το απλό παραδοσιακό πιάτο της «μαμάς», μέχρι και την πιο γκουρμέ εκδοχή του. Για τους πιο «ψαγμένους» αυτό που χαρακτηρίζει την κουζίνα του είναι το λεγόμενο, «Comfort Food»!

Τι είναι Comfort Food

Tα τελευταία χρόνια αναφέρεται όλο και πιο συχνά o όρος “comfort food”. Το 1997 ο όρος συμπεριλήφθηκε επίσημα στο Oxford English Dictionary με τον ορισμό του φαγητού που «παρασκευάζεται με απλό και παραδοσιακό τρόπο και επιδρά συναισθηματικά, δημιουργώντας αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια, την οικογένεια μας και τους φίλους μας». Ο όρος δηλαδή, αναφέρεται περισσότερο σε μια συναισθηματική κατάσταση, παρά σε ένα είδος φαγητού. Ως comfort food ακόμα, αναφέρονται και τα παραδοσιακά φαγητά, με τα οποία έχουμε συνδέσει τις παιδικές μας μνήμες και έχουν συναισθηματική αξία. Το φαγητό της μαμάς μας με το μπόλικο λάδι, η γεμάτη σάλτσα και η νοστιμιά, λειτουργούν ως αντικαταθλιπτικό που μας προσφέρει ευχαρίστηση, θαλπωρή και ασφάλεια.

Η κουζίνα του Kyniska Palace

Αυτό ακριβώς μας δίνει και το Kyniska Palace, την αίσθηση του καλομαγειρεμένου σπιτικού φαγητού σε ένα σικ και εκλεπτυσμένο περιβάλλον! Σε ένα χώρο ιδιαίτερα προσεγμένο, με χρώμα και ύφος που μας καλεί να ξεχαστούμε, να ψυχαγωγηθούμε και να γευθούμε πιάτα ονειρικά σε μια κοσμική ατμόσφαιρα, στους πρόποδες του Ταϋγέτου και με θέα το Κάστρο του Μυστρά. Αυτό που κάνει ξεχωριστό το Kyniska Palace είναι η ασφάλεια του επαγγελματισμού, καθώς προσφέρει υπηρεσίες ειδικού στη φιλοξενία με εγγύηση 5 αστέρων!

Ο χώρος της πισίνας – Celeano Pool Bar & Restaurant

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μπάνιο σας στην πισίνα του ξενοδοχείου, με ώρες λειτουργίας από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Η είσοδος είναι δωρεάν, με ελάχιστη κατανάλωση 15 ευρώ το άτομο. Απολαύσετε τον καφέ σας στο Celeano Pool Bar & Restaurant, με τα υπέροχα σνακ που θα βρείτε στο μενού. Το δημοφιλέστερο πιάτο της πισίνας είναι το μοναδικό pita club, ενώ ευχάριστη έκπληξη είναι το burger κοτόπουλου! Βέβαια, τα βράδια, στο δροσερό Παρόρι, όπου βρίσκεται, μπορείτε να απολαύσετε και τα αξεπέραστα cocktails του!

Υπέροχα πιάτα από το all day menu – Γεύσεις από τη Λακωνία

Τα πιάτα του εστιατορίου που ολοκληρώνουν την υπέροχη εμπειρία αποτελούνται από γεύσεις εμπνευσμένες από τη μεσογειακή και την ελληνική κουζίνα, εξάπτοντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Η πολιτική της κουζίνας του ξενοδοχείου έχει επιλέξει να στήσει ένα μενού γύρω από τις παραδοσιακές γεύσεις του Λακωνικού τόπου, όπως ο κόκορας κοκκινιστός, η μακαρονάδα με τα σκιουφιχτά ζυμαρικά, καθώς τα γνωστά σε όλους τσαίτια, ενώ το μενού είναι εποχιακό. Φυσικά, για τους λάτρεις του κρέατος, θα βρείτε μέχρι και ιρλανδικά κρέατα, με μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των θαμώνων, το μπιφτέκι black angus! Αμέτρητες οι επιλογές, μοναδικές οι γεύσεις!

Απαιτητικές vegan επιλογές

Το Kyniska, έχοντας τη γνώση και τον επαγγελματισμό, μπορεί να φιλοξενήσει και να ικανοποιήσει κάθε γαστρονομική επιθυμία! Η κουζίνα του διαθέτει μεμονωμένο κατάλογο για τους οπαδούς της χορτοφαγικής κουζίνας. Τα συστατικά των πιάτων δεν περιέχουν καθόλου ζωικής προέλευσης πρώτη ύλη. Όλα είναι φυτικά και από τα παράγωγά τους. Οι επιλογές των κυρίως πιάτων είναι πολλές, με τις πιο γνωστές τα νιόκι παντζαριού με λευκή σάλτσα φουντουκιού, καθώς επίσης και τα μανιτάρια bourguignon με αρωματικό πουρέ πατάτας! Ιδιαίτερη έκπληξη είναι και τα vegan επιδόρπια, με το δροσιστικό για καλοκαίρι crumble με φρούτα του δάσους και σορμπέ από φράουλα, όπως και τα cinnamon rolls με γλάσο από δυόσμο και lime!

Η υπογραφή των πιάτων του Kyniska Palace λένε «ΛΑΚΩΝΙΑ»

To Kyniska Palace, τιμά την έδρα του με τον πιο όμορφο τρόπο! Η φιλοσοφία της κουζίνας ασπάζεται την λακωνική γαστρονομική κουλτούρα, ενώ συγχρόνως όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στην παρασκευή των πιάτων του είναι από τοπικούς παραγωγούς. Από το λακωνικό παρθένο ελαιόλαδο, επιλέγοντας εποχικά υλικά, μέχρι και την επιλογή των ζυμαρικών!

Events

Το Kyniska Palace διοργανώνει πολλά μοναδικά events με επιλεγμένη μουσική, - και το καλοκαίρι στον ειδυλλιακό χώρο της πισίνας-, ενώ αναλαμβάνει και εκδηλώσεις.

Στο Kynsika Palace τα βρίσκουμε όλα, για τα ζεστά μεσημέρια, τα χαλαρά δειλινά, τα έντονα βράδια!

Kyniska Palace & Celeano Pool BarRestaurant, με θέα το κάστρο του Μυστρά, στα προάστια της Σπάρτης!

Η εξυπηρέτησή γίνεται ακόμα καλύτερη με ένα τηλεφώνημα στο 27 310 81 888!

Kyniska Palace – Celeano Pool Bar - Restaurant

An Elegant Experience

Σπάρτη - Παρόρι

Τηλ. 2731081888

-Like us on Facebook @Kyniska Palace

-Follow us on Instagram @Kyniskahotels , @Celeanopoolbarrestaurant

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες του Kyniska Palace Conference & Spa στο https://www.kyniskahotels.com/#

Reservations

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις