ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Καλαμάτας προκειμένου να προβάλει τα προϊόντα της περιοχής και την τοπική γαστρονομία διοργανώνει μια σειρά δράσεων με θέμα «Ημέρες Τοπικής Γαστρονομίας» από 21 έως 27 Νοεμβρίου.

Τις ήμερες αυτές, εστιατόρια της πόλης θα προσφέρουν ένα «set menu» σε ελκυστική τιμή, παρέχοντας την ευκαιρία σε όσους το επιλέξουν να γευτούν την πολυδιάστατη τοπική κουζίνα.

Οι Ήμερες Τοπικής Γαστρονομίας θα περιλαμβάνουν και ένα τριήμερο (24-26 Νοεμβρίου) αφιέρωμα στην τοπική παράγωγη και μεταποίηση της ελιάς, του οίνου, των ποτών και αποσταγμάτων. Τριήμερο με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, στην καρδία διάθεσης των τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Για την προετοιμασία των δράσεων πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, συνάντηση εργασίας στην αίθουσα συνεδριάσεων «Δημάρχου Χρ. Μαλαπάνη» στο Ιστορικό Δημαρχείο της πόλης, παρουσία του Δημάρχου Θ. Βασιλόπουλου, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ν. Μπασακίδη, μελών της Επιτροπής Τουρισμού και εκπροσώπων φορέων της πόλης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις