ΕΛΛΑΔΑ. Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ της έντονης επαγγελματικής δραστηριότητας και της οικογενειακής ζωής. Για τη φάση που διανύει αυτόν τον καιρό μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η ζωή με τα παιδιά και οι αλλαγές

«Ο Μάξιμος είναι 4,5 ετών και η Σιένα είναι 1,5 έτους. Περνάμε πολύ όμορφες στιγμές, όπως όλα τα αδέλφια, έτσι και εμείς περνάμε από όλες τις διακυμάνσεις και εμείς το διασκεδάζουμε. Είναι πιο εύκολα τα πράγματα τώρα και το δεύτερο παιδί ήταν πιο εύκολο εξαρχής. Στο δεύτερο παιδί ήμουν και εγώ διαφορετική, πολύ πιο ήρεμη, πολύ πιο σίγουρη, ένιωθα πιο ασφαλής, πιο έμπειρη, δεν πάθαινα πανικούς. Μπήκα πιο εύκολα στη δουλειά, λιγότερες ενοχές», είπε αρχικά Αθήνα Οικονομάκου.

Η ανάγκη για ψυχοθεραπεία

Και συνέχισε: «Ψυχολογικά περνάω διάφορες διακυμάνσεις που με δυναμώνουν, ξεπερνώντας εμπόδια και καταλαβαίνοντας ότι μεγαλώνεις και δίνεις βαρύτητα σε άλλα πράγματα, αλλάζουν όλα. Νιώθω πιο δυνατή και νομίζω φαίνεται και από τον τρόπο που διαχειρίζομαι τις καταστάσεις».

Στη συνέχεια, η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε και στην απόφασή της να κάνει ένα διάλειμμα από το θέατρο, αποκαλύπτοντας: «Δεν μπορούσα να τα συνδυάσω γιατί δεν είχα την εμπειρία, δεν είχα βοήθεια, είχα τρομερές ενοχές. Ξεκίνησα τη δουλειά μετά από εννέα μήνες και νομίζω ήταν καλό χρονικό διάστημα. Είχα ανάγκη να δουλέψω. Στο δεύτερο επέστρεψα πολύ πιο γρήγορα στη δουλειά, πολύ πιο σίγουρη, χωρίς ενοχές και ήμουν εντάξει με αυτό».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις