Έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι ακριβώς είναι αυτό το οποίο σου αρέσει στους άλλους, αλλά δυσκολεύεσαι να δώσεις απάντηση; Μπορεί να είναι οι εκφράσεις του, ο τρόπος συμπεριφοράς του, ο τρόπος έκφρασης του, ή κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία δυσκολεύεσαι να τα ξεχωρίσεις. Μήπως τελικά, σου αρέσουν αυτά τα μικρά και καλά κρυμμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του, τα οποία δύσκολα τα ξεχωρίζεις;

Η ανθρώπινη προσωπικότητα, είναι πολύπλοκη και με πολλές πλευρές. Και ανάλογα με τις καταστάσεις μπορούμε είτε να αναδείξουμε ορισμένα σημεία μας, και άλλα, τα κρύψουμε.

Οι ψυχολόγοι ωστόσο, έχουν βρει τρόπους και τεστ προσωπικότητας, προκειμένου να φέρουν στην επιφάνεια, ακόμη και τα πιο καλά κρυμμένα χαρακτηριστικά μας. Σύμφωνα μάλιστα με το παρακάτω τεστ προσωπικότητας από τον Jagran Josh, το λουλούδι που μας αντιπροσωπεύει καλύτερα, και αυτό που διαλέγουμε πρώτο, μπορεί να φανερώσει πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζουμε.

Τεστ προσωπικότητας: Εσύ τι τελικά προτιμάς; Τριαντάφυλλα, τουλίπες, μαργαρίτες;

1. Ηλίανθος

Οι ηλίανθοι είναι ένα από τα πιο λαμπερά, όμορφα και πιο αναγνωρίσιμα λουλούδια στον κόσμο. Αν η πρώτη σας επιλογή είναι το συγκεκριμένο λουλούδι, αυτό σημαίνει πως έχετε παρόμοια διάθεση. Είστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι και θετικοί. Εκπέμπετε ζεστασιά και χαρά. Σας αρέσει επίσης να σκορπίζετε την ευτυχία και είστε άνθρωποι απλοί. Σας αρέσει να μιλάτε με άλλους και να κάνετε εύκολα νέους φίλους. Γίνεστε γρήγορα το κέντρο της προσοχής όπου κι αν πάτε. Ακόμη, παραμένετε πιστοί σε όλους όσους αγαπάτε και δείχνετε την έντονη δέσμευσή σε δύσκολες καταστάσεις.

2. Ζίννια

Τα συγκεκριμένα λουλούδια αρέσουν σε όλους, αλλά κανείς δεν ξέρει το όνομα τους. Αν επιλέξετε αυτά τα πολύχρωμα λουλούδια, είστε παθιασμένος άνθρωπος. Είστε πολύ ευαίσθητοι και πληγώνεστε εύκολα. Νιώθετε τα πράγματα έντονα και συχνά πληγώνεστε από τους άλλους. Προτιμάτε να ζείτε στο παρελθόν και να ξαναζείτε χαρούμενες αναμνήσεις αντί να συμβιβάζεστε με το παρόν. Εντυπωσιάζετε εύκολα τους ανθρώπους και προσελκύετε προσεκτικούς, πιστούς φίλους και συνεργάτες που σέβονται την υπέροχη καρδιά σας.

3. Κρίνα

Αν επιλέξατε το κρίνο, τότε σημαίνει πως έχετε δυνατό όραμα. Είστε ζεστοί, συμπονετικοί και σοφοί. Οι άνθρωποι έρχονται σε εσάς για βοήθεια και δεν απογοητεύονται ποτέ. Σας αρέσει να βοηθάτε όσους έχουν ανάγκη λόγω της έμφυτης καλοσύνης σας. Αλλά οι άνθρωποι μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας λόγω της αθωότητάς σας. Τίποτα δεν μπορεί να σας απογοητεύσει ή να σας εμποδίσει να διαδώσετε αγάπη στον κόσμο. Είστε μια ταπεινή, μη επιτηδευμένη και ευγενική ψυχή.

4. Τουλίπες

Οι τουλίπες ποικίλλουν ως προς το χρώμα και το νόημα. Αλλά το κύριο χαρακτηριστικό των λουλουδιών αυτών, είναι η αγάπη και η ευθυμία, η χαρά. Αν επιλέξατε τις τουλίπες, είστε ένα ένα εμπνευσμένο άτομο που του αρέσει να διασκεδάζει. Είστε επίσης εξωστρεφής και αναζητάτε τη συγκίνηση. Παράλληλα είστε ιδιόρρυθμοι, αισιόδοξοι και προσαρμόζεστε εύκολα σε διαφορετικά περιβάλλοντα.

5. Τριαντάφυλλα

Το τριαντάφυλλο είναι ένα κλασικό και θηλυκό λουλούδι. Αν σας αρέσουν τα τριαντάφυλλα, είστε γεμάτοι με αγάπη, ενσυναίσθηση και ανιδιοτέλεια. Διαφορετικοί τύποι τριαντάφυλλων συμβολίζουν διαφορετικά πράγματα. Το κόκκινο τριαντάφυλλο σημαίνει αγάπη, το ροζ τριαντάφυλλο ευγνωμοσύνη, το κίτρινο φιλία και το λευκό αγνότητα. Για εσένα η ζωή χωρίς ρομαντισμό, δεν έχει νόημα. Οι επιθυμίες σου συχνά υπερτερούν των άλλων συναισθημάτων και παρασύρεσαι εύκολα. Ακόμη, έχεις ευφυΐα, η οποία σε βοηθά να μένεις προσγειωμένος.

6. Μαργαρίτα

Το λουλούδι αυτό συμβολίζει την αθωότητα, την αγνότητα και την ελπίδα. Αν το διάλεξες σημαίνει πως λατρεύεις τη ζωή και είσαι πρωινός άνθρωπος. Σου αρέσει να είσαι ευδιάθετος και να κοιτάς πάντα τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Βρίσκεις το καλό σε οποιαδήποτε κατάσταση και προσπαθείς να το εκμεταλλευτείς για να προχωρήσεις στη ζωή. Ακόμη αγαπάς έναν χαλαρό και ήρεμο τρόπο ζωής.

7. Πασχαλιά

Είναι τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό το συγκεκριμένο λουλούδι. Δυο γνωρίσματα που κυριαρχούν και στην δική σας προσωπικότητα, αν το επιλέξατε πρώτο. Παράλληλα είστε συγκρατημένοι αλλά και με αυτοπεποίθηση, γεμάτοι ζωή, αλλά και ρομαντικοί. Σας αρέσει επίσης να είστε φιλόδοξοι και ρομαντικοί. Ταπεινοί, αθώοι, αλλά και προσκολλημένοι στο παρελθόν, είναι μερικά ακόμη γνωρίσματα σας.

8. Ασφόδελοι

Οι ασφόδελοι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα λουλούδια στον κόσμο και συμβολίζουν τη φιλία. Σας αρέσει να κάνετε παρέα με νέα ή παλιά άτομα και γενικά να κοινωνικοποιείστε. Θα μπορούσε κανείς, να σας χαρακτηρίσει και ως party animal, αφού σας αρέσει να οργανώνετε εκδηλώσεις για τους φίλους και την οικογένειά σας. Εκτιμάτε τις ανταποδοτικές σχέσεις και προσπαθείτε να προσελκύσετε πιστούς συνεργάτες ή συντρόφους.

Πηγή: jenny.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις