Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος αν ήμασταν όλοι ίδιοι; Ευτυχώς, λοιπόν, που το μόνο πράγμα που μοιραζόμαστε είναι η διαφορετικότητα. Ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα και φυσικά κάνει τις δικές του επιλογές.

Οι τύποι προσωπικότητας έχουν αναγνωριστεί και έχουν κατηγοριοποιηθεί με βάση διαφορετικές παραμέτρους από ψυχολογικούς ερευνητές με βάση την θεωρία των χρωμάτων και των σχημάτων.

Κοίτα προσεκτικά τα φτερά της φωτογραφίας. Πρόσεξε το στιλ τους και το σχήμα τους. Ποιο από τα πέντε θα διαλέξεις; Διάβασε τι δείχνει αυτό για την προσωπικότητά σου.

Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε ένα από τα πέντε φτερά και δες τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σου

Εάν επέλεξες το φτερό 1

Ηρεμία και αρμονία είναι τα δυο στοιχεία που θες να σε περιβάλλουν. Σου αρέσει η γαλήνη και οι φιλήσυχοι άνθρωποι, επειδή κι εσύ έτσι είσαι. Είσαι μια ταπεινή ψυχή που αγαπά, βοηθά και στηρίζει τους άλλους ανθρώπους. Δεν αρνείσαι ποτέ να δώσεις μια χείρα βοηθείας όπου και όποτε σου ζητηθεί. Με μεγάλη ευκολία ταυτίζεσαι με τους άλλους, αλλά κυρίως προτιμάς όσους έχουν τα ίδια γούστα με εσένα. Ίσως κάποιος πιστέψει ότι είσαι ένα αδύναμο άτομο, αλλά αυτό δεν ισχύει. Είσαι απλά ευγενικός απέναντι σε όλους, ευχάριστος αλλά και σταθερός χαρακτήρας, γι’ αυτό και έχεις και αρκετούς φίλους.

Εάν επέλεξες το φτερό 2

Προσαρμόζεσαι πολύ εύκολα και μαθαίνεις γρήγορα. Είσαι τελειομανής και προσπαθείς πάντα να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Όμως περιμένεις το ίδιο να κάνουν και οι άλλοι. Είσαι έξυπνος και επίμονος. Ακόμα και αν απολαμβάνεις τις στιγμές με τους φίλους σου, έχεις την τάση να απομονώνεσαι, επειδή σου αρέσει να αφιερώνεις χρόνο και στον εαυτό σου. Προσπάθησε να δείξεις στους δικού σου ανθρώπους πόσο σημαντικοί είναι για σένα, καθώς πολλές φορές μπορεί να νομίζουν ότι φταίνε αυτοί για τις μοναχικές σου τάσεις ή δεν τους θέλεις γύρω σου.

Εάν επέλεξες το φτερό 3

Είσαι ανεξάρτητος. Πάντα κυνηγάς τους στόχους σου και τα όνειρά σου. Είσαι περιπετειώδης. Αν πέσεις, γρήγορα θα σηκωθείς. Να μην σε πειράζει η αποτυχία κάποιες φορές, διότι να ξέρεις ότι και αυτή είναι μια εμπειρία που σε μεγαλώνει, σε κάνει δυνατότερο και πιο σοφό. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι επιλογές που κάνεις στις φιλίες σου. Είσαι ευγενικός με όλους και μπορείς να γίνεις ένας πολύ καλός ηγέτης.

Εάν επέλεξες το φτερό 4

Ο δυναμικός σου χαρακτήρας είναι αυτός που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Έχεις μεγάλη φαντασία και έχεις την ικανότητα να αντιμετωπίζεις όλων των ειδών τα προβλήματα. Πάντα ψάχνεις για την καλύτερη δυνατή λύση. Πολλές φορές δείχνεις στους άλλους αυταρχικός και ηγεμονικός, αλλά αν σε γνωρίσουν καλύτερα, θα καταλάβουν πως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Εξαιτίας της δυνατής και εντυπωσιακής προσωπικότητάς σου, οι άλλοι εύκολα σε προσέχουν. Δεν είναι εύκολο να σε ξεγελάσει κανείς και έχεις πάντα καλά επιχειρήματα.

Εάν επέλεξες το φτερό 5

Είσαι ένα καλλιτέχνης με εντυπωσιακές δημιουργικές ικανότητες, αλλά και φαντασία. Παρ’ όλα αυτά, κάποιες φορές δεν έχεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και την απαραίτητη πίστη στις δυνατότητές σου και αυτό δεν σου επιτρέπει να εξελιχθείς. Έχεις μια ιδιαίτερη τρέλα με τις λεπτομέρειες. Είσαι τελειομανής και προσπαθείς πάντα να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Φυσικά περιμένεις το ίδιο να κάνουν και οι άλλοι.

Πηγή: gostica.com

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις