Καθώς διανύουμε τον Σεπτέμβριο, οι μέρες έχουν ήδη αρχίσει να υπαινίσσονται διακριτικά την άφιξη του φθινοπώρου, με το σούρουπο που έρχεται λίγο νωρίτερα και την ατμόσφαιρα που -ενίοτε- γίνεται πιο δροσερή καθώς νυχτώνει. Και ενώ οι διακοπές έχουν μετατραπεί, για τους περισσότερους από εμάς, σε μία μακρινή ανάμνηση, είναι πιθανόν να μας κατακλύζει ένα γλυκόπικρο συναίσθημα -από τη μία νοσταλγία για το καλοκαίρι που πέρασε, από την άλλη αδημονία για τη νέα σεζόν που ξετυλίγεται μπροστά μας γεμάτη εκπλήξεις.

Αν ανήκετε σε εκείνους που ο επερχόμενος χειμώνας σας φαίνεται βουνό, σας έχουμε καλά νέα! Αρχικά, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και οι όχι-και-τόσο-φθινοπωρινοί μικροκαύσωνες που κάνουν συχνά-πυκνά την εμφάνισή τους είναι η απόδειξη. Επίσης, υπάρχουν πολλές, υπέροχες και αγαπημένες συνήθειες του καλοκαιριού που μπορείτε άνετα να συνεχίσετε να κάνετε και το Σεπτέμβριο. Αναρωτιέστε ποιες είναι αυτές; Συνεχίστε να διαβάζετε καθώς θα εξερευνήσουμε πού και πώς μπορείτε να απολαύσετε τις τελευταίες πολύτιμες ηλιόλουστες ανάσες αλλά και να δημιουργήσετε νέες αξέχαστες εμπειρίες!

Οι καλοκαιρινές συνήθειες που θα συνεχίσουμε να κάνουμε και το Σεπτέμβριο

Συνεχίζουμε τα μπάνια στη θάλασσα

Μία από τις διαχρονικές καλοκαιρινές συνήθειες που αρνούμαστε να εγκαταλείψουμε είναι η χαρά του μπάνιου στη θάλασσα! Μην αφήσετε τον μουντό καιρό να σας ξεγελάσει -τα νερά παραμένουν ζεστά ενώ η θάλασσα είναι αισθητά πιο καθαρή αυτή την εποχή. Και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να απολαύσετε ένα φθινοπωρινό μπάνιο από το Bayamo Beach Bar! Φωλιασμένο στους κολπίσκους του Γυθείου, παραμένει μία παραθαλάσσια όαση που είναι εξίσου ελκυστική και το Σεπτέμβριο -και αν δεν είστε φαν της πολυκοσμίας, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ευχαριστηθείτε ακόμη περισσότερο την εμπειρία!

Συνεχίζουμε την καλοκαιρινή «διατροφή»

Τίποτα δεν «φωνάζει» καλοκαίρι περισσότερο από έναν παγωμένο καφέ ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να σταματήσετε να απολαμβάνετε τα ροφήματά σας παγωμένα και το φθινόπωρο! (εκτός αν κι εσείς πίνετε freddo espresso όλο το χρόνο, οπότε μπορείτε απλά να κάνετε skip)

Αναζητάτε το τέλειο ρόφημα που θα συνεχίσει να φέρνει τα καλοκαιρινά vibes στο ποτήρι σας; Στο Bayamo Beach Bar οι έμπειροι baristas ετοιμάζουν παγωμένο καφέ που είναι τόσο αναζωογονητικός όσο και η θαλασσινή αύρα, ενώ οι mixologists επινοούν κοκτέιλ που αιχμαλωτίζουν την ουσία του καλοκαιριού. Είτε πίνετε Freddo Espresso πριν από τη βουτιά σας στη θάλασσα είτε απολαμβάνετε ένα κλασικό Mojito ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα, η εμπειρία σας εδώ κρατά το καλοκαίρι ζωντανό!

Συνεχίζουμε τις εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς

Ο Σεπτέμβριος δεν σηματοδοτεί το τέλος των ταξιδιών σας -ίσα, ίσα είναι μόνο η αρχή! Και σίγουρα δεν υπάρχει ομορφότερος τρόπος να εισέλθουμε στο χειμώνα από το να κάνουμε σχέδια για τις επόμενες εξορμήσεις μας, κοντινές ή μακρινές.

Για αρχή, μπορείτε (αν φυσικά δεν το έχετε κάνει ήδη) να εξερευνήσετε την πανέμορφη Μάνη, όπου το απόκρημνο τοπίο, οι επιβλητικοί πύργοι και οι κρυμμένες, πανέμορφες παραλίες προσφέρουν κάτι μοναδικά μαγικό. Αν πάλι δεν είστε σε mood για περιπέτεια (και -για να είμαστε ειλικρινείς- ατελείωτες στροφές στη διαδρομή) το Bayamo στη Σελινίτσα είναι ο ιδανικός προορισμός για μια εξόρμηση δίπλα στη θάλασσα. Απολαύστε το μπάνιο, το φαγητό, τον καφέ και το ποτό σας στο πιο όμορφο beach bar της περιοχής και βιώστε την εμπειρία της απόλυτης χαλάρωσης ακριβώς δίπλα στο κύμα!

Συνεχίζουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο με την παρέα

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο με τον ποιοτικό χρόνο που περνάμε με φίλους, οπότε γιατί να μην κρατήσουμε αυτή τη συνήθεια και την υπόλοιπη χρονιά; Βέβαια, είναι αλήθεια πως μέσα στην χαοτική καθημερινή ρουτίνα, είναι πολύ εύκολο να χαθούμε από την παρέα και οι κοινωνικές συναναστροφές να μπουν σε δεύτερη μοίρα. Για αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα, που οι ρυθμοί είναι ακόμη πιο χαλαροί, να προγραμματίζετε κοινές δραστηριότητες και να ορίσετε μέρες και μέρη όπου θα συναντιέστε τακτικά.

Και τον Σεπτέμβριο, που ακόμα είναι πρακτικά καλοκαίρι, πάρτε την παρέα σας και κάντε μία εξόρμηση στο Bayamo Beach Bar. Η χαλαρή ατμόσφαιρα, η μουσική και τα άνετα καθίσματα στην παραλία δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για γέλιο, κουβέντες και όμορφες στιγμές που θα σας συντροφεύσουν και το χειμώνα. Είτε λοιπόν σχεδιάζετε ένα χαλαρό brunch, είτε απογευματινά κοκτέιλ, το Bayamo είναι το μέρος που χτίζονται μοναδικές αναμνήσεις!

Αυτές τις τελευταίες στιγμές του καλοκαιριού, το Bayamo Beach Bar σας προσκαλεί να απολαύσετε τις συνήθειες που θα κάνουν και αυτή τη σεζόν ξεχωριστή. Γιατί εδώ το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή∙ είναι ένα state of mind που διαρκεί όλο το χρόνο!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις