ΚΟΣΜΟΣ. Δύσκολα μπορεί ο φωτογραφικός φακός να απαθανατίσει την ομορφιά της φύσης σε συνδυασμό με την ανθρώπινη παρουσία.

Όταν όμως το καταφέρνει, το αποτέλεσμα είναι σαν την παρακάτω φωτογραφίας από τα νησιά Φερόε η οποία σε κάνει να θες να πάρεις το πρώτο αεροπλάνο και να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο.

«Πέρυσι, είχα την ευτυχία να επισκεφτώ τα Νησιά Φερόε και να δω ένα από τα πιο εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα της ζωής μου. Η ομάδα μου και εγώ ξεκινήσαμε ένα περπάτημα μιάμισης ώρας μέσα από βρεγμένα και λασπωμένα πεδία για να φτάσουμε στον Φάρο Kallur λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα. Παρά τη δύσκολη επιφάνεια, το ταξίδι άξιζε πραγματικά.

Καθώς πλησιάζαμε στον φάρο, μας υποδέχτηκε η πιο καταπληκτική θέα του ηλίου να δύει πάνω από τον ωκεανό. Ο ηρεμιστικός αυτός στιγμιαίος καιρός ενισχύθηκε από το γεγονός ότι ήμασταν μόνο η ομάδα μας, μερικοί ακόμα ταξιδιώτες και ο φάρος, κάνοντάς το να φαίνεται σαν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο να απαθανατίσω τη στιγμή με τη φωτογραφική μου μηχανή, και οι φωτογραφίες που προέκυψαν είναι από τις αγαπημένες μου. Κοιτάζοντας πίσω σε εκείνη την εμπειρία, μου θυμίζει την ομορφιά και το θαύμα που μπορεί να βρεθεί στη φύση και τη σημασία του να παρακολουθούμε και να εκτιμούμε αυτήν την ομορφιά»,
γράφει ο cumacevikphoto στο προφίλ του στο instagram.

https://www.instagram.com/p/Cur-7kjMzRk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις