ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι προσκαλεί τα παιδιά ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας σε συνέχεια των εορταστικών δράσεων της «Πλατείας των Ευχών», με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της ΦΑΡΙΣ. Ο λόγος για το «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας.

Στην πλατεία της Καλαμάτας εδώ και μέρες βρίσκεται ένας καλά κρυμμένος θησαυρός. Είναι τα κρυμμένα δώρα του Άι Βασίλη. Για να τον βρείτε όμως θα πρέπει να να λύσετε τους γρίφους που τον προστατεύουν. Περιπλανηθείτε στους δρόμους της πόλης, διασκεδάστε και βάλτε το μυαλό σας σε λειτουργία. Ίσως η λύση να είναι μπροστά στα μάτια σας! Και στο τέλος μαγικά θα ανοίξουν σεντούκια μυστικά με θησαυρούς κρυμμένα.

Οι ομάδες θα αποτελούνται από 8 – 10 άτομα με παιδία ηλικίας 6-12 ετών. Η κάθε ομάδα θα πρέπει να συνοδεύεται από 2 ενήλικες. Μπορείτε να συμμετέχετε έχοντας ήδη δημιουργήσει τη δική σας ομάδα αλλά μπορείτε να έρθετε με διάθεση για συμμετοχή και να δημιουργήσουμε εκεί την ομάδα στην οποία θα λάβετε μέρος.

Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι θα είναι μοναδικό και θα περάσετε υπέροχα. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι να έρθετε με κέφι και διάθεση να παίξετε και φυσικά να είστε ξεκούραστοι γιατί θα χρειαστεί να ακονίσετε το μυαλό σας για να οδηγηθείτε στις λύσεις των γρίφων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις