ΑΡΚΑΔΙΑ. Η Έκθεση EXPO Πελοποννήσου έχει πλέον περάσει στην ιστορία του θεσμού καταγράφοντας μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν αρκετά και το Επιμελητήριο Αρκαδίας με τη συμβολή όλων των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου είναι αποφασισμένο να θεμελιώσει τον θεσμό στο κέντρο της Πελοποννήσου.

Φέτος 150 εκθέτες άνοιξαν τα περίπτερά τους και υποδέχθηκαν είτε ειδικό κοινό είτε κοινό γενικού ενδιαφέροντος. Παράλληλες εκδηλώσεις τόνωσαν την κίνηση μιας έκθεσης που εξελίχθηκε σε ένα ενδεδειγμένο χώρο - τόπο. Η έκθεση τελούσε υπο την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ Γιάννης Τρουπής μίλησε για την έκθεση και την προοπτική της στο notospress. Τόνισε την ανάγκη το κτίριο που σήμερα οργανώνεται η EXPO στην Τρίπολη να παραμείνει διαθέσιμο και να μην περάσει σε χέρια επενδυτών ιδιωτών, γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε και το τέλος του θεσμού, τουλάχιστον στην Αρκαδία.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις