ΕΛΛΑΔΑ. Σε πασχαλινούς ρυθμούς έχει ξεκινήσει να κινείται η αγορά ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το σούβλισμα του οβελία. Σήμερα, Δευτέρα 22 κάνει πρεμιέρα το «καλάθι του νονού» ενώ μεθαύριο, Τετάρτη αναμένεται να τεθεί σε ισχύ το «καλάθι του Πάσχα».

Η αγορά έχει αρχίσει να ζεσταίνεται κινούμενη σε πασχαλινούς ρυθμούς και από την Πέμπτη 25/4 θα εφαρμοστεί το εορταστικό ωράριο. Την ίδια στιγμή μάχη για την τιμή του οβελία καλά κρατεί, με το θέμα της συγκράτησης της τιμής του να προκαλεί πονοκέφαλο στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Στα συνοικιακά κρεοπωλεία πάντως, αρνί και κατσίκι αγγίζουν ακόμη και τα 17 ευρώ το κιλό.

Τι περιέχει το «καλάθι του νονού»

Στο «καλάθι του νονού» θα περιλαμβάνονται λαμπάδες με παιχνίδια και σοκολατένια αυγά, καθώς και όλες οι κατηγορίες παιχνιδιών που περιείχε και το καλάθι του Άη Βασίλη, όπως: επιτραπέζια και παζλ, κούκλες και παιχνίδια μίμησης, βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών, αυτοκινητάκια και τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά και αθλητικά παιχνίδια, λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.

Τι θα περιλαμβάνει το «καλάθι του Πάσχα»

Το «καλάθι του Πάσχα» το οποίο θα είναι διαθέσιμο στα σούπερ μάρκετ από τις 24 Απριλίου έως και το Μεγάλο Σάββατο και θα περιέχει αρνί, κατσίκι, τσουρέκι και σοκολατένια αυγά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις