ΑΡΚΑΔΙΑ. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Αρκαδικών Προιόντων (τροφίμων και ποτών), σε συνεργασία με τον Κινεζικό Ελληνικό Σύνδεσμο Οικονομικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (CHAECD) συμμετείχε στο Διεθνές Φόρουμ «Eco Forum Global (EFG) 2021» 9-10 Ιουλίου στην Γκουιγιάνγκ, Κίνα.

Η «Eco Forum Global» αποτελεί έναν από τα κορυφαίους θεσμούς για την πράσινη ενέργεια με τη συμμετοχή κυβερνητικών και επιχειρηματικών εκπροσώπων της Κίνας και διεθνών οργανώσεων.

Στο ελληνικό περίπτερο της Έκθεσης, το αρκαδικό στοιχείο κυριάρχησε. Με προϊόντα τροφίμων από τις αρκαδικές επιχειρήσεις και το βίντεο για την προώθηση του αρκαδικού τουρισμού, η Αρκαδία βρέθηκε στο επίκεντρο της ελληνικής συμμετοχής, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρκαδικές επιχειρήσεις συμμετείχαν δωρεάν στο Διεθνές Φόρουμ «Eco Forum Global (EFG) 2021» υπό την «ομπρέλα» του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Μετά την ολοκλήρωση του forum αναμένουμε να δούμε στην πράξη το ενδιαφέρον αγοραστών και επισκεπτών που προσέλκυσαν τα αρκαδικά προϊόντα και οι τουριστικές ομορφιές του τόπου της Αρκαδίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις