ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας διοργανώνει ηλεκτρονική ημερίδα στις 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 4μμ, με θέμα: «ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ 240 ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ 420 ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ»

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κος Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας θα παρουσιάσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

  • Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών - παροχή 2ης ευκαιρίας
  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις
  • Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων

Η e-ημερίδα θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM. Ο σχετικός σύνδεσμος για την συμμετοχή στην εκδήλωση θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λακωνίας (www.lakoniacci.gr ) την 01/10/2021. Επίσης, η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming στη σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook για όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν και δύναται να προβληθεί απ’ όσα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το επιθυμούν.

Το notospress.gr είναι στη διάθεση των αναγνωστών του που θέλουν να διατυπώσουν ερωτήματα τα οποία θα κωδικοποιήσει και θα μεταφέρει εγκαίρως στους διοργανωτές. Στείλε το ερώτημά σου έως 150 λέξεις στο info@notospress.gr. Στείλε το ερώτημά σου στο info@notospress.gr έως τις 30 Σεπτεμβρίου ώρα 12 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις