ΠΥΡΓΟΣ. Ένα κρουαζιερόπλοιο που πηγαίνει τις παροχές και τις ανέσεις σε άλλο επίπεδο. Ένα πλοίο που δίνει στους επιβάτες δυνατότητες πρωτοφανείς. Η πίστα καρτ σε ένα από τα καταστρώματα κεντρίζει τα βλέμματα, όπως οι πισίνες, οι χώροι για spa και τα εστιατόρια. Ο διώροφος καταράκτης είναι ακόμα ένα εντυπωσιακό στοιχείο. Το νεότευκτο Norwegian Viva βάζει στο πρόγραμμά του, την Ελλάδα και στην Ηλεία κάνουν ήδη τους υπολογισμούς τους.

Τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και Οκτώβρη, στο Κατάκολο αναμένεται να καταπλεύσει το νεότευκτο Norwegian Viva, που μαζί με το αδελφάκι του Prima αποτελούν την προσέγγιση της γνωστής εταιρείας Norwegian Cruise Line, στο μέλλον. Το επίπεδο πολυτέλειας του Viva αλλά και τις απίστευτες δραστηριότητες που προσφέρει στους επιβάτες, προκαλούν αίσθηση.

Πίστα καρτ και μάλιστα δύο επιπέδων δεν είχαμε ξαναδεί σε κρουαζιερόπλοιο. Εξομοιωτές Formula 1 ναι, σινεμά με τεχνολογία 4D ναι, αλλά όχι πίστα κάρτ. Η Norwegian εξελίσσεται με τρόπο που εκπλήσσει ευχάριστα το κοινό. Το Viva που ξεκινά τα ταξίδια του αυτό το καλοκαιρί αποτελεί το αδερφάκι του Prima που πρωτοταξίδεψε το 2022.

Η φιλοσοφία της Norwegian δεν φαίνεται να ακολουθεί την πετατημένη. Δηλαδή να χωρέσει όσο το δυνατόν περισσότερους επιβάτες σε ένα πλοίο. Αντίθετα προσφέρει την καλύτερη αναλογία χώρου ανά επιβάτη, αυξημένη κατά 35% συγκριτικά με τα πλοία της κατηγορίας. ενώ οι ανοιχτοί χώροι του Viva εντυπωσιάζουν σε έκταση και αισθητική.

Μεγάλα και άνετα είναι τα δωμάτια των επιβατών, ξεχωριστοί οι χώροι εστιατορίων με πολλαπλές επιλογές από την παγκόσμια κουζίνα. Στην ίδια λογική έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί τα μπαρ και τα lounge του πλοίου.

Το Viva Speedway είναι η πίστα καρτ όπου κανείς μπορεί να οδηγεί με ταχύτητα μεσοπέλαγα σε μια μοναδική εμπειρία. Μάλιστα στο 18 κατάστρωμα κάποιος μπορεί να απολαύσει το ποτό του και το θέαμα από τους αγώνες καρτ. Σε άλλο επίπεδο είναι και οι χώροι προσωπικής φροντίδας και χαλάρωσης. Το spa του Viva φέρει το όνομα Mandara και κόβει την ανάσα, ενώ χαρακτηρίζεται ως το μέρος που ο ωκεανός συναντά τα ιαματικά νερά. Με σάουνες, πισίνες και έναν διώροφο καρατάκτη που εντυπωσιάζει.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, o Πειραιάς αποτελεί το home port για το Viva στα 9ήμερα και 10 ταξίδια στα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο και το Ιόνιο στις αρχές του Φθινοπώρου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις