ΚΑΤΑΚΟΛΟ. Ημέρες προ κορονοϊού, έζησε το Κατάκολο με την άφιξη 3 μεγάλων κρουαζιέρων το πρωί της Τετάρτης (15/6/2022) με Αμερικανούς πολίτες στην πλειοψηφία τους. Ο κόσμος που αποβιβάστηκε εκτιμάται να ξεπερνά τις 5.000, που κινήθηκε εντός της κοινότητας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, αποδεικνύοντας περίτρανα τη δυναμική του λιμένα η οποία ενισχύεται διαρκώς με σημαντικά έργα και υπηρεσίες.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, «Για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου που θέλουν τη φετινή σεζόν μια από τις καλύτερες σε επισκεψιμότητα στο λιμάνι του Κατακόλου, όπου οι αφίξεις αναμένεται να αγγίξουν ή πιθανόν και να ξεπεράσουν το 2019. Οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρει για πρώτη φορά στο λιμάνι, το καθιστούν πλέον έναν πιο ισχυρό πόλο της κρουαζιέρας.

Οι τουρίστες περιηγήθηκαν στην περιοχή, αυξάνοντας και την αγοραστική κίνηση κατακόρυφα στα καταστήματα του Κατακόλου, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν να ξεναγηθούν και στην πόλη του Πύργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη φετινή σεζόν έχουν προγραμματιστεί 175 αφίξεις κρουαζιεροπλοίων, με τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο να μετρούν τις περισσότερες.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις