ΑΡΕΟΠΟΛΗ. Είναι πλέον γεγονός: Ο Παιδικός Σταθμός Αρεόπολης και το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Γλυκόβρυσης θα φέρουν σαν κόσμημα τις υπέροχες παιδικές τοιχογραφίες από την Αγιογράφο και Ζωγράφο Κυριακή Λεμπέση.

Ο χώρος ζωντανεύει με όμορφα θέματα ζωγραφισμένα στους τοίχους των σχολείων και συγχρόνως αποκτά ηρεμία και χαρούμενη διάθεση που τόσο χρειάζονται οι μικροί μας φίλοι.

Έργα της Λεμπέση κοσμούν, παιδικούς σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ), αλλά και επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες, χαρίζοντας χαμόγελα και αλλάζοντας ταυτόχρονα την όψη και την εικόνα τους.

Η κυρία Λεμπέση, μιλώντας στο monemvasianews.gr, ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους της εμπιστεύθηκαν τη διακόσμηση του χώρου τους είτε αυτό είναι σχολείο είτε ένα παιδικό δωμάτιο, διότι όπως αναφέρει, «μου επέτρεψαν να επιδράσω ευεργετικά στην ψυχολογία των μικρών μας φίλων».

Οι παιδικές της τοιχογραφίες διακοσμούν πλέον τα περισσότερα σχολεία της περιοχής.

«Με τα παραμυθένια σχέδια και χρώματα στους τοίχους των σχολείων, τα παιδάκια ξεχνιούνται, νιώθουν πιο ήρεμα και χαρούμενα, ενώ τα βοηθούν να αναπτύξουν την φαντασία τους», επισημαίνει η κυρία Λεμπέση, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Μακάρι να μπορούσα να άλλαζα με τα χρώματα και τα πινέλα μου τον κόσμο τούτο για χάρη των παιδιών».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις