ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Τρεις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις μεταμορφώνουν την Κορινθία σε προορισμό αναψυχής και τουρισμού, μόλις μια ανάσα από την Αθήνα, με νέα πολυτελή ξενοδοχεία να βρίσκονται στα σκαριά, που θα τοποθετήσουν την περιοχή στον τουριστικό χάρτη της χώρας.

Μέχρι σήμερα, στο άκουσμα “Κορινθία” ερχόταν στο μυαλό το Λουτράκι και το πολυτελές ξενοδοχείο / καζίνο εκεί. Σύντομα αναμένεται αυτό να αλλάξει καθώς η Ισραηλινή ξενοδοχειακή “υπερδύναμη” Brown Hotels, με την υποστήριξη της WH Europe που επενδύει συστηματικά σε νέα ξενοδοχειακά πρότζεκτ στην Ευρώπη (Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία), θα προσθέσει 3 νέα ξενοδοχεία στην Κορινθία στο χαρτοφυλάκιό της.

Ξεκινώντας από την απόκτηση ενός ιστορικού ξενοδοχείου της περιοχής, των αδελφών Χανικιάν, στους Αγίους Θεοδώρους, η Brown τριπλασίασε την επενδυτική της δραστηριότητα στην περιοχή.

Στρατηγικός στόχος είναι εκτός από την Αθήνα (και ειδικά την περιοχή της Ομόνοιας στην οποία επικεντρώνεται) να ανοίξει την “παλέττα” της και σε γειτονικές στην Αττική περιοχές, όπως η Κορινθία και η Εύβοια, που παρέχουν φυσικές ομορφιές αλλά βρίσκονται σε αρκετά κοντινή από την Αθήνα απόσταση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις