ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ειδική Τιμητική Διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση, απέσπασε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (ΠΑΠΕΛ) και το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ) στη Σπάρτη, για την ίδρυση του πρωτοπόρου Μεταπτυχιακού Προγράμματος, «Σύγχρονη Αθλητική Επικοινωνία, Δημοσιογραφία και Φωτοειδησιογραφία» / “Master of Science in Modern Sport Communication, Journalism and Photo Press”.

Η Ειδική Τιμητική Διάκριση απονεμήθηκε στην διευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, Αναπλ. Καθηγήτρια Παναγιώτα Ι. Αντωνοπούλου, μέλος της ΕΣΗΕΑ, στο πλαίσιο της 37ης απονομής των δημοσιογραφικών βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του Ιδρύματος που πραγματοποιήθηκε (26/5) στο αίθριο του Ζαππείου Μεγάρου.

Παρουσίες

Η 37η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθ. Β. Μπότση, πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν υπουργοί, βουλευτές κι εκπρόσωποι των κομμάτων, εκπρόσωποι της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της στρατιωτικής και της δικαστικής ηγεσίας, εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής και πλήθος δημοσιογράφων.

Το ΠΜΣ

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ), «..περιλαμβάνει µια ολιστική και διεπιστηµονική προσέγγιση των πεδίων που συνδέονται µε την Επικοινωνία και τα ΜΜΕ στον Αθλητισμό.

Ειδικότερα, έρχεται να καλύψει σύγχρονες ανάγκες εξειδίκευσης στους τομείς της Επικοινωνίας, της Δημοσιογραφίας και του Φωτορεπορτάζ στον Αθλητισμό μέσα από γνωστικά πεδία όπως:

  • Τεχνικές σύνταξης και διαχείρισης αθλητικού περιεχομένου για έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ,
  • σύγχρονες μορφές αθλητικής δημοσιογραφίας κι επικοινωνίας (πολυμεσική, δημοσιογραφία δεδομένων, ρομποτική δημοσιογραφία, δημοσιογραφία πολιτών, Social media κα.),
  • φωτορεπορτάζ,
  • ψηφιακές πλατφόρμες για τις αθλητικές μεταδόσεις,
  • δημοσιογραφική κάλυψη των μεγάλων events και σύγχρονα στοιχηματικά media.

Εκτός των μαθημάτων κορμού, στους φοιτητές προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής μαθημάτων από τις θεματικές περιοχές του Δικαίου, της Οικονομίας, της Οργάνωσης, της Διοίκησης και της Ηθικής στον Αθλητισμό.»

Στις φωτογραφίες,, η Αναπλ. Καθηγήτρια Παναγιώτα Αντωνοπούλου με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μπότση, Παναγιώτη Καραγιάννη και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο κατά την απονομή της Ειδικής Τιμητικής Διάκρισης (Παναγιώτης Στόλης, stolisphoto@gmail.com).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις