ΛΑΚΩΝΙΑ. Ένα πέτρινο στολίδι στην παραλία Μαυροβούνιου στο Γύθειο του Νομού Λακωνίας με σεβασμό στη φυσική ομορφιά του τόπου.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Margo Beach Hotel, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα χτισμένο με πέτρα και βασισμένο σε αρχιτεκτονικά μανιάτικα στοιχείο υψηλής αισθητικής, υπόσχεται χαλάρωση και απόλαυση στους επισκέπτες του, προσφέροντας ξεχωριστές διακοπές με μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Τα 5 κτίριά του στεγάζουν 20 ευρύχωρα, απόλυτα λειτουργικά και φωτεινά διαμερίσματα με κομψή διακόσμηση, πλήρη εξοπλισμό κουζίνας, διπλά μπάνια, smart TVs και Netflix, καθώς και 42 μεγάλα δωμάτια, καλύπτοντας κάθε ανάγκη για άνεση και λειτουργικότητα. Το παραθαλάσσιο μπαρ στο μπροστινό τμήμα του συγκροτήματος είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας ενώ το εστιατόριο δημιουργεί μοναδικές μεσογειακές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε γαστρονομική απαίτηση. Επιπλέον, η σύγχρονη αίθουσα γυμναστικής και η ευρύχωρη σάουνα, προσφέρουν αναζωογονητική εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης στους επισκέπτες.

Η βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Μαυροβουνίου, έκτασης 5 χιλιομέτρων, με τα κρυστάλλινα νερά και την πλατιά αμμουδιά της, βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο όπου μπορεί κανείς να την απολαύσει από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, στις άνετες ξαπλώστρες και τις ολοκαίνουργιες ψάθινες ομπρέλες.

Η γραφική πόλη του Γυθείου απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το Margo Beach Hotel, με εμπορικά καταστήματα και πολλές επιλογές για έξοδο, ενώ επίσης σε κοντινή απόσταση, στα δυτικά παράλια της Λακωνικής Χερσονήσου στον όρμο του Διρού, βρίσκεται ένα από τα ωραιότερα Σπήλαια της Βλυχάδας Διρού. Κάτω από το λιτό τοπίο της Μάνης η φύση με υπομονή σμίλεψε ένα θαύμα πέρα από κάθε φαντασία, με κατάλευκους σταλακτίτες και σταλαγμίτες, ένα θέαμα απαράμιλλης ομορφιάς που κόβει την ανάσα σε κάθε επισκέπτη.

Η κα. Μαριάνα Γρυμανέλη, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Margo Beach Hotel, δήλωσε σχετικά: «Με πολλή φροντίδα, σεβασμό στη φύση και την οικολογική ευαισθησία που μας χαρακτηρίζει, είμαστε έτοιμοι και φέτος να προσφέρουμε στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μας ότι ακριβώς αναζητούν για τις διακοπές τους : ποιότητα, χαλάρωση και μοναδική φιλοξενία σε έναν προορισμό ξεχωριστής ομορφιάς»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις