ΣΚΑΛΑ. Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία και φέτος, η προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ- Οδηγητή,

  • τη Δευτέρα 1/8,
  • στο Γυμνάσιο Σκάλας,

μια εκδήλωση «που πλέον έχει γίνει θεσμός!», όπως λένε από την ΚΝΕ.

  • Μπασκετάκι

Το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3, είχε μεγάλη συμμετοχή από μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος και της ΚΝΕ από την ευρύτερη περιοχή.

Έδειξε έτσι καθαρά «…την ανάγκη που έχουν οι νέοι για χώρους άθλησης καθώς και την ανάγκη να βρίσκονται και να μοιράζονται σκέψεις και προβληματισμούς για το μέλλον τους».

  • Τι είπε η Λένα Φωτάκου;

Ακολούθησε η ομιλία της Λένας Φωτάκου, με θέμα «Συμπόρευση με το ΚΚΕ για σχολείο και πανεπιστήμιο στη υπηρεσία του λαού και των παιδιών του».

Κατά κοινή ομολογία η Φωτάκου ανέδειξε με απλό και περιεκτικό τρόπο «…την εγγενή αδυναμία του καπιταλισμού να παρέχει ολοκληρωμένη, δημόσια και δωρεάν Παιδεία σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών και των νέων του 21ου αιώνα».

Επιπλέον, πρόβαλε «…τη δυνατότητα που έχει σήμερα ο λαός να αντιπαλέψει αυτό το σάπιο σύστημα και να χτίσει έναν κόσμο αντάξιο των ονείρων του και των αναγκών του μέσα από την οργανωμένη πάλη, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ».

  • Λαϊκό γλέντι

Ύστερα ο Παναγιώτης Κούτουλας με κιθάρα και ο Στέλιος Βασιλακάκος με μπουζούκι, «ανέβασαν το κέφι με το όμορφο πρόγραμμα τους. Τους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους, καθώς και όλους τους φίλους και συντρόφους που συνέβαλλαν σε αυτή την όμορφη βραδιά.»

  • Ραντεβού στη Σπάρτη (9/9), δίνει η ΚΝΕ Λακωνίας:

«Επόμενο ραντεβού στις 9 Σεπτέμβρη στην προφεστιβαλική της ΚΝΕ-Οδηγητή στη Σπάρτη, με πιο πολύ ορμή και δύναμη “για το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό” που δεν έχουμε ζήσει ακόμα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις