ΣΠΑΡΤΗ. Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/8), παρουσία του περιφερειάρχη Παν. Νίκα, η αποκαλούμενη και «αφή» του ηλεκτροφωτισμού, στην επέκταση της οδού Λυκούργου, στη νέα είσοδο της Σπάρτης.

  • Έργο προϋπολογισμού 260.000 €

Όπως αναφέρεται από την Π.Ε. Λακωνίας, «Το έργο του ηλεκτροφωτισμού, προϋπολογισμού 260.000 €, παραδόθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την υπογραφή του εργολαβικού συμφωνητικού, στις αρχές του φετινού καλοκαιριού».

  • Ικανοποίηση Νίκα«…Η περιφερειακή Αρχή υλοποίησε, ουσιαστικά εκ βάθρων» το έργο…

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, συνοδευόμενος από τους αντιπεριφερειάρχες, Λακωνίας Νίκωνα Τζινιέρη και Υποδομών - Μεταφορών Θοδωρή Βερούτη, δήλωσε, «… ικανοποίηση, για το γεγονός ότι η περιφερειακή Αρχή υλοποίησε, ουσιαστικά εκ βάθρων, και παρέδωσε στους Σπαρτιάτες και τους Λάκωνες γενικότερα, ένα έργο όπως η νέος είσοδος της Σπάρτης, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 9.000.000 €».

  • Στη Μάνη

Προηγουμένως, ο περιφερειάρχης είχε συνεργασία με τους 2 αντιπεριφερειάρχες, στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε περιοχές της Ανατολικής Μάνης, «…για την προώθηση έργων στην συγκεκριμένη περιοχή».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις