ΜΥΣΤΡΑΣ. Το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝΕΒΥΠ), στον Μυστρά, επισκέφτηκαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά «The Spartans».

Η ενημέρωση των εκπροσώπων της λακωνικής ομογένειας από τη Ντία Τζανετέα και τη Σταυρούλα Ορφανάκου επικεντρώθηκε στις δράσεις και τους σκοπούς του ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π.

  • Ώρα για συνεργασία

Σε συνομιλία που είχαν με τον Διευθυντή του ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π. Καθηγητή Νίκο Ζαχαριά υπήρξαν «…ενδιαφέρουσες προτάσεις» όπως η συνεργασία του ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π με το Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ. Ο πρόεδρος της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας Θεόδωρος Παυλάκος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, «…ενθουσιάστηκαν με τις υποδομές του ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π. και εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για περαιτέρω συνεργασία».

  • Παρουσίες

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας, Θεόδωρος Παυλάκος, ο αντιπρόεδρος Φώτης Κόκκοτος, η Γραμματέας Βαρβάρα Κόκκοτου, ο πρώην πρόεδρος της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας Γεώργιος Μαραφάτσος, ο πρώην πρόεδρος Κώστας Κουτράκος και η Κική Κουτράκου, περιφερειακή αντιπρόεδρος.

  • Τηλεδιάσκεψη το Φθινόπωρο και δράση το ερχόμενο Καλοκαίρι

Οι δυο πλευρές δεσμεύθηκαν ότι εντός του φθινοπώρου θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη για την προετοιμασία δράσεων αμοιβαίου ενδιαφέροντος με ορίζοντα υλοποίησης από το καλοκαίρι του 2023.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις