ΑΡΚΑΔΙΑ. Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μαίναλο για τον εντοπισμό του 55χρονου άνδρα ο οποίος χάθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadiaportal.gr, ο άνδρας έχει καταγωγή από τη Ρουμανία και διέμενε στους Μολάους Λακωνίας. Ύστερα από χτύπημα που υπέστη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης όπου και νοσηλευόταν.

Την Κυριακή τα ξημερώματα σηκώθηκε από το κρεβάτι, έβγαλε τον ορό και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Σημειωτέον ότι ο άνδρας όταν «το έσκασε» από το νοσοκομείο φορούσε τα ρούχα του.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ο 55χρονος έφυγε με κατεύθυνση προς το βουνό και τα ίχνη του χάθηκαν στην περιοχή της Σιλίμνας, όπου και απενεργοποίησε το κινητό του τηλέφωνο.

agnoeitai-55xronos-sto-mainalo-5.jpg
Ο 55χρονος που αγνοείται

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αρκαδίας και υπεύθυνος επιχειρήσεων κ. Σπυρόπουλος Ιωάννης ενημέρωσε ότι η ομάδα ειδοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί από την Ασφάλεια Τρίπολης και από τότε πραγματοποιεί έρευνα στο βουνό με τη συνδρομή του γειτονικού παραρτήματος Μεσσηνίας με μια συνάδελφο και τον σκύλο της έρευνας, την Σίμπα.

Από την Ομάδα διάσωσης Αρκαδίας 10 άτομα «χτενίζουν» την περιοχή από Άγιο Βλάση έως την Αλωνίσταινα και την Στεμνίτσα.

Οι έρευνες για τη διάσωση του 55χρονου άνδρα συνεχίζονται και σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις