ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. O κ. Δημήτρης Κατσαρός, Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου απαντά σε δημοσίευμα στο Notospress. Συγκεκριμένα στην παρέμβαση δημοτικών συμβούλων του δήμου Ανατολικής Μάνης σχετικά με την έκπτωση δημοτικού συμβούλου.

Στην απάντηση αναφέρει: «Επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για το από 22-02-2024 άρθρο που δημοσιεύτηκε στο ηλεκτρονικό μέσο NOTOS PRESS που διευθύνετε, αναφορικά με την αυτοδίκαιη έκπτωση δημοτικού συμβούλου από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στο οποίο δημοσιεύτηκαν καταγγελίες που θίγουν την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου και εμένα προσωπικά, χωρίς να ζητηθεί η θέση του φορέα μας.

Σας γνωρίζω λοιπόν, προς αποκατάσταση της ορθότητας ότι ο φορέας μας είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί απόλυτα τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Ν. 4804/2021 σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Εγκυκλίου 1275/103635/1-12-2023 του ΥΠΕΣ σχετικά με την Εγκατάσταση Αιρετών Δημοτικών Αρχών και απλά να διαπιστώνει την αυτοδίκαιη έκπτωση».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις