ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Την τελευταία του πνοή άφησε οικοδόμος στην Καλαμάτα. Ο άτυχος 54χρονος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Μεσσηνίας, αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ δούλευε και απεβίωσε.

Το Συνδικάτο καλεί επίσης τους αρμόδιους φορείς να ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο θάνατος του οικοδόμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα εν ώρα δουλειάς άλλος ένας συνάδελφος οικοδόμος – καλουπατζής 54 ετών στο κέντρο της Καλαμάτας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ δούλευε σε σκαλωσιά, ένιωσε μια αδιαθεσία και ζήτησε νερό. Έως ότου φέρουν το νερό έπαθε ανακοπή και ξεψύχησε.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών Επαγγελμάτων Νομού Μεσσηνίας, εκ μέρους όλων των οικοδόμων και εργαζομένων στις κατασκευές, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την οδύνη του στην οικογένειά και τους οικείους του. Ο συνάδελφος υπήρξε στο παρελθόν μέλος του συνδικάτου και της διοίκησης.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ερευνήσουν τις συνθήκες που έχασε ο συνάδελφος μας τη ζωή του, να διερευνηθούν τα μέτρα ασφαλείας και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σχετίζεται με το τραγικό αυτό συμβάν.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις