ΛΑΚΩΝΙΑ. Στην επιτυχημένη εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λακωνίας για την Γαστρονομία, την Πρωτογενή παραγωγή, τον Τουρισμό και τη Ναυτιλία αναφέρθηκε ο τηλεoπτικός σταθμός Μega σε πρωινή εκπομπή του.

Αναδείχθηκε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του προέδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας Γιάννη Παναρίτη που είχε σκοπό τη διαβούλευση και τα συμπεράσματα σχετικά με τις δυνατότητες αλλά και τα προβλήματα στην πρωτογενή παραγωγή της περιοχής, στην ευκαιρία που δίνει η τοπική γαστρονομία να αναδειχθούν προϊόντα όπως το ελαιόλαδο, η ελιά, το κρεμμύδι, το μέλι, το τυρί, το ψάρι.

Η ενσωμάτωση όλων αυτών στην τουριστική εμπειρία σε ένα υπόβαθρο απόλυτης ναυτικής κουλτούρας και κοινωνίας δημιουργεί ένα ακαταμάχητο πλεονέκτημα για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις