ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Τρία είναι σήμερα τα θύματα του κορονοϊού σε Ηλεία και Μεσσηνία. Δύο ηλικιωμένοι και ένας πατέρας δύο παιδιών κατέληξαν.

Νεκρός 62χρονος πατέρας

Την τελευταία του πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ένας 62χρονος άνδρας από τη Γαστούνη, ο οποίος είχε διαγνωσθεί θετικός τον κορωνοϊό. Ο 62xρονος, πατέρας δύο παιδιών, νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην ΜΕΘ Covid, του Νοσοκομείου του Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Κατέληξε 76χρονος

Με λίγες ώρες διαφορά, έφυγε από τη ζωή και ένας 76χρονος άνδρας από τον Πύργο, ο οποίος επίσης είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό και νοσηλευόταν στην κλινική Covid, του Νοσοκομείου του Πύργου.

Δεν άντεξε 82χρονη

Μία ακόμα συμπολίτισσα έχασε τη μάχη σήμερα με τον κορωνοϊό στη Μεσσηνία. Πρόκειται για μία γυναίκα 82 ετών από την περιοχή των Γαργαλιάνων, με υποκείμενα νοσήματα, η οποία νοσηλευόταν στην ΜΕΘ COVID του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Παράλληλα, ολοένα και αυξάνονται καθημερινά οι εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Σήμερα, Πέμπτη, στην κλινική COVID 19 νοσηλεύονται δέκα εννέα (19) ασθενείς. Επίσης νοσηλεύονται τρεις (3) ασθενείς διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ COVID.

Στο Νοσοκομείο του Πύργου αυτή τη στιγμή 31 ασθενείς με κορωνοϊό, νοσηλεύονται στην κλινική Covid, στην οποία μένουν τέσσερις κενές κλίνες, και 4 ασθενείς νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, όπου μένουν κενές τρεις κλίνες.