ΣΠΑΡΤΗ. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ», στον Γιάννη Βαρβιτσιώτη, «…παλαίμαχο πολιτικό αλλά και διαχρονικό αρχαιόφιλο…», ο οποίος, «… με υπομονή και επιμονή, … , συνέβαλε αποφασιστικά στην ανάδειξη της “Οικίας της Ευρώπης”», απευθύνει ο Θανάσης Δαβάκης.

Ο Λάκωνας βουλευτής, ευχαρίστησε τον κ. Βαρβιτσιώτη, με την ευκαιρία της απόδοσης στο κοινό της «Οικίας των Ψηφιδωτών» στη Σπάρτη.

Ο κ. Δαβάκης δήλωσε:

«Ο Πρόεδρος Γιάννης Βαρβιτσιώτης, παλαίμαχος πολιτικός αλλά και διαχρονικός αρχαιόφιλος, με σημαντικό συγγραφικό έργο για εμβληματικούς αρχαιολογικούς τόπους της Πατρίδας μας, από το 2005 και επί 15 χρόνια με υπομονή και επιμονή και με τη συνδρομή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, συνέβαλε αποφασιστικά στην ανάδειξη της “Οικίας της Ευρώπης”.

Έτσι, η αποκαλούμενη παλαιότερα, “αποθήκη της οδού Διοσκούρων”, μετεβλήθη σε ένα εμβληματικό τοπόσημο, ενταγμένο με απόλυτη αμεσότητα στον αστικό ιστό της Σπάρτης με ανεμπόδιστη προσβασιμότητα στους διερχόμενους πολίτες.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους μας στον Γιάννη Βαρβιτσιώτη, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σε όλους όσους συνέδραμαν στο εξαιρετικό αποτέλεσμα!».

[Δείτε στο notospress.gr καθημερινά όλες τις ειδήσεις για τη Λακωνία στην ενότητα «Συμβαίνει στο νησί του Πέλοπα»]