ΣΚΑΛΑ. Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε, χθες το πρωί, Τετάρτη 7 Ιουλίου, η είδηση για τον χαμό του πρώην Δημάρχου Δήμου Γερονθρών, Λάμπρου Βουρβουριώτη.

Τα θερμά κι ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και στους οικείους του Λάμπρου Βουρβουριώτη εκφράζουν ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Λάμπρος Βουρβουριώτης

Από το Δημοτικό Συμβούλιο Ευρώτα, αναφέρουν:

«Ο Λάμπρος Βουρβουριώτης γεννήθηκε 31-07-1931 και ήταν παντρεμένος με την Ασημίνα Μπεχράκη. Διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Γερακίου για το διάστημα 1995-1998 και Δήμαρχος του Δήμου Γερονθρών το διάστημα 1999-2002.

Η αφοσίωσή του η ενεργητικότητά του αλλά και η συνεχής προσπάθειά του με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του, άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα του στο Δήμο Γερονθρών.

Πριν την ενασχόληση του με τα κοινά είχε αποφοιτήσει από την Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης και υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός στο Δημοτικό Σχολείο Γερακίου για πολλά χρόνια. Στην συνέχεια και αφού ολοκλήρωσε την μετεκπαίδευση του στην Αθήνα μετατέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου από όπου και συνταξιοδοτήθηκε».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις