ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του 81χρονου Γιώργου Γιαννουκάκη, που είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν από τις αρχές της εβδομάδας και δυστυχώς βρέθηκε χθες νεκρός σε δύσβατο σημείο στο φαράγγι του Νέδοντα.

Ο γιός του τραγικού 81χρονου με μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί όσους βοήθησαν στις έρευνες για την ανεύρεση του ηλικιωμένου:

«Η κηδεία του πατέρα μου θα γίνει την Δευτέρα στις 16 Αυγούστου 7:00 το απόγευμα στο νεκροταφείο Καλαμάτας. Θέλω πρωτίστως να ευχαριστήσω την ομάδα ορειβατών Καλαμάτας που τον βρήκαν αλλά και τον ανέσυραν.

Επίσης την ελληνική αστυνομία και ειδικά το τμήμα ασφαλείας Καλαμάτας και τους Ο.Π.Κ.Ε , την πυροσβεστική υπηρεσία, την ομάδα Ο.Α.Κ αλλά και όλους τους φίλους και συγγενείς, εθελοντές που βοήθησαν.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο πλέον Κώστα Κοττίδη και τον συνεργάτη του Δημήτρη, που όλες αυτές τις ημέρες αναζήτησης ήταν δίπλα μου καθημερινά στο βουνό με τα ντροουνς, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους και χρόνια πολλά!».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις