ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Σημαντικές επιτυχίες και φέτος για το Γενικό Λύκειο Μονεμβασίας, στις πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Με ποσοστό επιτυχίας 75% το Λύκειο Μονεμβασίας έχει κάθε λόγο να νιώθει υπερήφανο. Οι μαθητές του με επιμονή και προσπάθεια, κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους και να εισαχθούν σε σχολές που αντιπροσωπεύουν όλα τα επιστημονικά πεδία.

Φέτος όμως το Λύκειο Μονεμβασίας «καυχάται» και για ένα ακόμα λόγο, μια και ο μαθητής του Μιχαήλ-Νικόλαος Γεωργαντώνης, εισήχθη πρώτος στην Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Μια πρωτιά που ανεβάζει ψηλά το Λύκειο Μονεμβασίας, την περιοχή αλλά και το επίπεδο μόρφωσης και γνώσης που προσφέρεται.

Ο Μιχαήλ-Νικόλαος, μιλώντας στο monemvasianews.gr, δήλωσε ικανοποιημένος και ιδιαίτερα χαρούμενος, μια και όπως τόνισε «απέδωσαν οι κόποι και προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς».

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους ήταν κοντά του όλο αυτό το διάστημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μια δύσκολη πορεία, αλλά με επιμονή και προσήλωση μπορείς να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τέλος, απευθυνόμενος στους μαθητές που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις πανελλαδικές εξετάσεις, αναφέρει ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουν το στόχο τους και πάνω απ’ όλα, όπως επισημαίνει «είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσουν ότι αξίζουν οι κόποι και κάθε προσπάθεια που καταβάλουν προς επίτευξή του».

Η Διευθύντρια του Λυκείου Μονεμβασίας Μαρία Κουντούρη και ο Σύλλογος Διδασκόντων, συγχαίρουν όλους τους μαθητές για την επιτυχία τους και τους εύχονται υγεία και καλή σταδιοδρομία. Στους υπόλοιπους μαθητές αναγνωρίζουν την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν, αναφέροντας ότι «πάντα υπάρχουν ευκαιρίες αρκεί να έχουμε υπομονή και να βάζουμε στόχους στη ζωή μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις