ΣΠΑΡΤΗ. Η επαναβεβαίωση της τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων της μετεγκατάστασης του Ειδικού Σχολείου Σπάρτης σε χώρο της παλαιάς Μαθητικής Εστίας, ήταν ο σκοπός της νέα συνάντησης που είχε πρόσφατα ο Θανάσης Δαβάκης με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Νεότητας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), Κώστα Δέρβο.

Κατά τη συνεργασία του με τον κ. Δέρβο, ο κ. Δαβάκης διαπίστωσε ότι «…τα χρονοδιαγράμματα προχωρούν κανονικά και ότι το ΙΝΕΔΙΒΙΜ σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης θα προωθήσει επιπρόσθετα και ό,τι άλλο απαιτηθεί για να λειτουργήσει άμεσα και ολοκληρωμένα το Ειδικό Σχολείο.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ώστε να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση».

«Η μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου είναι ένα θέμα που έχει καθυστερήσει χρόνια. Με βάση αυτά που είπαμε με τον κ. Δέρβο, είμαι αισιόδοξος ότι μέσα στον επόμενο μήνα τα πάντα θα είναι έτοιμα για τη μεταφορά των παιδιών και των δασκάλων τους στο νέο διαμορφωμένο χώρο της παλαιάς Μαθητικής Εστίας.

Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Σπάρτης, τα παιδιά μας, δικαιούνται περισσότερα!», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Δαβάκης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις