ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αρχαίας Κορίνθου έκανε το πρώτο βήμα για την τουριστική προβολή & ανάπτυξη του τόπου. Όπως αναφέρεται σε ενημέρωση του Συλλόγου «το μέλλον της τουριστικής προβολής βρίσκεται στη δημιουργία βίντεο. Μια φωτογραφία μπορεί να ήταν 1000 λέξεις τον προηγούμενο αιώνα αλλά σήμερα ένα βίντεο είναι 7 εκατ. 200.000 λέξεις. Αυτό μας οδήγησε αρχικά στην απόφαση δημιουργίας ενός βίντεο που θα φωτίζει και θα υπογραμμίζει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αρχαίας Κορίνθου ως τουριστικού προορισμού».

Στόχος του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Κορίνθου είναι να προσδώσει στην Αρχαία Κόρινθο τον τίτλο του σύγχρονου πολιτιστικού & θρησκευτικού τουριστικού προορισμού, διατηρώντας ατόφια τα στοιχεία της παράδοσης, προσφέροντας στους επισκέπτες πολλαπλές επιλογές 12 μήνες το χρόνο.

«Οι επαγγελματίες της Κωμόπολης σήμερα με υψηλό αίσθημα ιστορικής συνείδησης, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στον επισκέπτη υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας, μοναδικά τοπικά προϊόντα και πολλές επιλογές διασκέδασης μέσα από δεκάδες πολιτιστικά δρώμενα» αναφέρεται σε πρόσκληση του Συλλόγου που καταλήγει: «Με την ελπίδα λοιπόν ότι η εικόνα θα δημιουργήσει ένα τέτοιο συναίσθημα που να σας πείσει να το επιλέξετε περιμένουμε να επισκεφτείτε τον φιλόξενο τόπο μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις