ΣΠΑΡΤΗ. Η ΚΝΕ, όπως ενημερώνει η Τοπική Οργάνωση Λακωνίας, «πήρε τη πρωτοβουλία να σβήσει τα φασιστικά και ναζιστικά συνθήματα και σύμβολα που "βρώμιζαν" τους τοίχους των σχολείων της Σπάρτης, γράφοντας αντιφασιστικά συνθήματα, στέλνοντας και με αυτόν τον τρόπο το μήνυμα πως το δηλητήριο που θέλουν να ρίξουν στα μυαλά της νεολαίας δεν θα περάσει».

Όπως αναφέρθηκε, η πρωτοβουλία συμπίπτει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου (7 Οκτωβρίου) «από την καταδίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής. Ένα χρόνο μετά, επιβεβαιώνεται απόλυτα η επισήμανση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ότι δεν χωράει κανένας εφησυχασμός».

Τονίζεται από την Τ.Ο. ΚΝΕ Λακωνίας:

«Οι νέες επιθέσεις των φασιστοειδών στην Θεσσαλονίκη και στο Νέο Ηράκλειο και αλλού δείχνουν για μια ακόμη φορά ότι η αντιλαϊκή πολιτική λιπαίνει το έδαφος για την δράση τέτοιων εγκληματικών ομάδων που χρησιμοποιούνται ως “μαντρόσκυλα” της εργοδοσίας και του συστήματος, για την αναχαίτιση των λαϊκών αγώνων.

Η αντιδραστική και βαθιά ανιστόρητη θεωρία των “δύο άκρων” που καλλιεργείται από την κυβέρνηση και άλλα κόμματα και η οποία αποτελεί επίσημη ιδεολογία της ΕΕ όχι μόνο "ξεπλένει" τη δράση των ναζιστικών συμμοριών, αλλά δίνει"αέρα στα πανιά τους" για να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση.

Πολύ περισσότερο, τους "ξεπλένει" η ανοχή, όπως για παράδειγμα των αρμόδιων αρχών του δήμου της Σπάρτης, που δεν παίρνουν κανένα μέτρο για να σβηστούν τα εμετικά σύμβολα από τα σχολεία και τις γειτονιές της πόλης.

Καλούμε τους μαθητές, τους νέους, τους εργαζόμενους με την οργανωμένη και μαζική τους δράση να απομονώσουν τις φασιστικές – εγκληματικές ομάδες. Να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν σε κάθε γειτονιά, σχολείο και σχολή, σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς.

Δυναμώνουμε την πάλη μας ενάντια στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που γεννά και θρέφει το φασισμό και ενάντια σε όσους τους καλύπτουν

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις