ΕΛΛΑΔΑ. Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε το Επιμελητήριο Λακωνίας, τη νέα μεγάλη επιτυχία των Βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου.

Όπως είναι γνωστό, ερευνητές στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale και του Τμήματος Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Yale, θα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά βιολογικές ελιές Καλαμών από τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στο νέο ερευνητικό τους έργο, «Olives for Health»!

«Θερμά συγχαρητήρια», από το Επιμελητήριο Λακωνίας

«Το Επιμελητήριο Λακωνίας με υπερηφάνεια εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο μέλος του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιο Σακελλαρόπουλο για την τιμητική επιλογή από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι η αξία της λακωνικής γης ανταμείβεται και ο λακωνικός χρυσός, η ελιά μας, γίνεται παγκοσμίως γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες.

Ευχόμαστε και νέες επιτυχίες στην επιχειρηματική οικογένεια του κ. Σακελλαρόπουλου και το γεγονός αυτό να δώσει ώθηση στη λακωνική ελιά ώστε να καταλάβει τη θέση που της αξίζει στην παγκόσμια αγορά.», δήλωσαν από το Επιμελητήριο.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, γίνονται «πρώτο θέμα»!

Και προσθέτουν οι άνθρωποι του Επιμελητηρίου Λακωνίας:

«Ιδιαίτερης σημασίας για τη λακωνική επιχειρηματικότητα αποτελεί το γεγονός ότι το ερευνητικό δείγμα αποτελείται αποκλειστικά από λακωνικές βιολογικές ελιές με υψηλή περιεκτικότητα φαινολών των Βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου.

Πρόκειται για ελιές βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς παστερίωση, που παράγονται με την διαδικασία της φυσικής ζυμώσεως, χωρίς χημικά πρόσθετα ή συντηρητικά και διαθέτουν ανώτερα οργανοληπτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που επιβεβαιώνονται από τις υψηλές βραβεύσεις που έχουν λάβει στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας.

Επιπρόσθετα η υψηλή περιεκτικότητα σε φαινόλες και πιο συγκεκριμένα σε τυροσόλη και υδροξυτυροσόλη τους προσδίδουν αντιοξειδωτικές και καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις