ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Ανοίγει ο δρόμος για να γίνουν έργα εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης, στο Χιονοδρομικό Κέντρο της ορεινής Ζήρειας Κορινθίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση – ενημέρωση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος – Ενέργειας, Νίκου Ταγαρά, πρόσφατα, εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για την δυνατότητα βελτιωτικών έργων στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Κορινθίας.

«Ανοίγει νέα σελίδα για το Χιονοδρομικό Κέντρο της Ζήρειας», δήλωσε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιος για θέματα Χωροταξίας, Αστικού Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντικών Αδειοδοτήσεων, Νίκος Ταγαράς.

Και συνέχισε, λέγοντας, ότι:

«Με την Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ), που εκδώσαμε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δίνουμε τη δυνατότητα, στο μοναδικής ομορφιάς Χιονοδρομικό Κέντρο της Κορινθίας, να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί, σε έναν πόλο έλξης χειμερινού τουρισμού και αθλητισμού, ώστε να καταστεί σημείο αναφοράς του νομού μας (…).

Με την απόφαση αυτή, θα μπορούν να προχωρήσουν διάφορα έργα, όπως η αποπεράτωση δύο ημιτελών κτισμάτων, η βελτίωση του δασικού δρόμου, η κατεδάφιση κτίσματος, που έχει χαρακτηριστεί αυθαίρετο και κατεδαφιστέο και η ανταλλαγή έκτασης για την κάλυψη των αναγκών του κέντρου».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις