ΠΑΤΡΑ. Λεκτική επίθεση από αντιεμβολιαστές δέχτηκε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου. Όπως αναφέρει η ίδια την απείλησαν και την αποκάλεσαν δολοφόνο.

Ολα συνέβησαν σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης για τον εμβολιασμό που διοργάνωναν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών. Ξαφνικά μπήκε στην αίθουσα ένα άτομο το οποίο κάλεσε την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει κάποιο έγγραφο.

Η Άννα Μαστοράκου κατέβηκε και της έδωσαν ένα έγγραφο το οποίο όπως ισχυρίστηκαν τεκμηριώνει πως τα εμβόλια είναι δηλητήριο. Η πρόεδρος αρνήθηκε να παραλάβει το έγγραφο από την ομάδα των περίπου15 ατόμων. Τότε την αποκάλεσαν «δολοφόνο» και την κατηγόρησαν πως δηλητηριάζει πολίτες με το εμβόλιο.

Στη συνέχεια η Άννα Μαστοράκου κινήθηκε προς το χώρο στάθμευσης, στο αυτοκίνητό της. Την ακολούθησαν και άρχισαν να φωνάζουν περισσότερο. Οι αντιεμβολιαστές , όπως τονίζει, «την τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν τη λεκτική επίθεση προς το μέρος της». Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών σκοπεύει την Δευτέρα προτίθεται να ενημερώσει τις Εισαγγελικές αρχές, ζητώντας να πράξουν τα δέοντα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις