ΠΑΤΡΑ. Ο Αλέξης Κούγιας, κατόπιν απαιτήσεως του προπονητή πυγμαχίας κύριου Λ.Μ. και τη σύμφωνη γνώμη του δικηγόρου και μέλους του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Χρήστου Τσόλκα, αναλαμβάνει από σήμερα μαζί με τους συνεργάτες του γραφείου του την υπεράσπιση του κατηγορουμένου, ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραξε εις βάρος μιας 14χρονης αθλήτριάς του το αδίκημα της καταχρήσεως σε ασέλγεια εις βάρος ανηλίκου κάτω των 15 ετών.

Για την προσωρινή κράτηση του προπονητή Λ.Μ. διαφώνησαν τόσο ο Τακτικός Ανακριτής που διενεργεί την ανάκριση, όσο και η Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου, που κατά πλειοψηφία αποφάσισε την προσωρινή του κράτηση.

Σε ανακοίνωσή του Δικηγορικού Γραφείου Αλέξη Κούγια & Συνεργατών αναφέρονται τα εξής: «Εμείς σεβόμαστε αυτή την προσωρινή απόφαση της Δικαιοσύνης και μαζί με τον κύριο Χρήστο Τσόλκα θα ζητήσουμε τη διενέργεια κάθε νόμιμης ανακριτικής πράξεως, ώστε να αποδειχθεί η αθωότητα του εντολέως μας, και ακολούθως είμαστε βέβαιοι ότι με τη σύμφωνη γνώμη τόσο του κύριου Ανακριτού όσο και της Εισαγγελικής Αρχής ο εντολέας μας θα μείνει ελεύθερος και θα επιστρέψει στην οικογένεια του και στην προπόνηση των εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών του που μαζί με τους γονείς τους του συμπαραστάθηκαν από την πρώτη στιγμή σε αυτή την τραγική συγκυρία της ζωής του».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις