ΓΥΘΕΙΟ. Μετατίθεται για τις 18 - 20 Φεβρουαρίου 2022, η πραγματοποίηση της Έκθεσης τροφίμων, 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, όπως ενημέρωσε τα μέλη του το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Η Έκθεση θα διεξαχθεί στο Mec Παιανίας.

Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

«Ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν και να πουλήσουν τα προϊόντας τους τόσο στην εγχώρια όσο και διεθνή αγορά τροφίμων και ποτών.

Επιπρόσθετα οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν την επιχείρησή τους μέσα από τα social media της ΕΞΠΟΤΡΟΦ όπως επίσης να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους μέσα από live μαγειρικές δημιουργίες διακεκριμένων Chef.

Το ελάχιστο εμβαδόν του περιπτέρου ανέρχεται στα 24m2 / 4 εκθέτες. Σε περίπτωση όπου το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι αυξημένο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστεί επιπλέον χώρος. Το κόστος ανά εκθέτη ανέρχεται σε 672€ πλέον ΦΠΑ και το Επιμελητήριο Λακωνίας προτίθεται να καλύψει το 50% του κόστους. Σημειώνεται ότι κάθε επιλογή επιπλέον του βασικού εξοπλισμού θα βαρύνει τους εκθέτες.»

  • Αίτηση συμμετοχής μέχρι 14/1/2022

Λόγω της μεταφοράς ημερομηνίας της έκθεσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτημα συμμετοχής έως τις 14/1/2022 στο e-mail gytheioc@otenet.gr.

  • Βασική προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους συμπεριλαμβανομένου και του έτους 2022.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο

  • 2733022279 εσωτ. 5, Γ. Χαλουλάκος ή
  • εσωτ. 6 κα Ε. Γκαραβέλη

Το έντυπο παροχών

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις