ΛΑΚΩΝΙΑ. Η τέως αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακή σύμβουλός Ντία Τζανετέα εγκαλεί τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για ολέθριο σφάλμα στην Τουριστική προβολή της Λακωνίας και τον «προσκαλεί» για να τον ξεναγήσει την χειμερινή περίοδο στη Λακωνία.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο διαφημιστικό της αφιέρωμα με τίτλο: «Η Πελοπόννησος είναι η ομορφότερη ενδοχώρα του χειμώνα» εξαφάνισε τη Λακωνία από τον τουριστικό χάρτη, εστιάζοντας κύρια στην ΠΕ Μεσσηνίας.

Μήπως ο κ. Νίκας δε λαμβάνει υπόψη του ότι το 50% του πληθυσμού της Καλαμάτας αποτελείται από μανιάτικες οικογένειες και ο κύριος όγκος του Ταυγέτου ανήκει στη Λακωνία και είναι κατάσπαρτος από χωριά διαμάντια ,τους λεγόμενους Βόρειους Δήμους;

Κύριε Περιφερειάρχη, μήπως, θα ήταν χρήσιμο να σας ξεναγήσουμε τη χειμερινή περίοδο στη Λακωνία, αρχίζοντας από το Γεωργίτσι, κατεβαίνοντας στον βυζαντινό Μυστρά και την Σπάρτη, περνώντας από την Αράχωβα και τα ανυπέρβλητης αρχιτεκτονικής ομορφιάς χωριά του Πάρνωνα, καταλήγοντας στη Μονεμβασιά και τα χωριά του Ζάρακα, επιστρέφοντας στην Καλαμάτα μέσω της πανέμορφης όλες τις εποχές Μάνης;

Ζητάμε άμεσα να διορθωθεί η άνιση αντιμετώπιση. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός γιατί πλήττονται τα συμφέροντα της Λακωνίας και των επιχειρηματιών του κλάδου.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις