ΠΑΤΡΑ. Το πρωί της Τρίτης του Πάσχα στις 11 θα πουν τον στερνό αντίο στον Χρήστο Σταυρόπουλο η οικογένειά του, οι φίλοι κι οι συναθλητές του.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 11 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Σκιόεσσας στη Βούντενη και η ταφή στο παρακείμενο νεκροταφείο του χωριού.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος ήταν το θύμα του τροχαίου που συνέβη λίγα λεπτά πριν τις 22:00 το βράδυ του Μ. Σαββάτου στην Πάτρα.

Στην περιοχή της Ανθούπολης, στην οδό Κοζάνης κοντά στο νοσοκομείο «Ολύμπιο», ο 31χρονος οδηγούσε δίκυκλο όταν υπό άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει την ζωή του ακαριαία.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος ξεκίνησε την πυγμαχία σε νεαρή ηλικία στην ΕΑΠ με την οποία πανηγύρισε πολλούς τίτλους και διακρίσεις, πριν συνεχίσει στην ΠΥΓΜΗ με τον προπονητή του Λάμπρο Μιχαλόπουλο. Μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής, επέστρεψε στη δράση κατακτώντας τη Β’ κατηγορία. Αδελφός του είναι ο Γιώργος, υπεύθυνος προπονητής τάε κβο ντο στον ΑΣ Λέων Πάτρας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα,
προχθές το βράδυ, στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, αλλοδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκίνητου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.»

Συλλυπητήρια Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Δημάρχου Πατρέων αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό ενός νέου ανθρώπου, του συμπολίτη αθλητή Χρήστου Σταυρόπουλου.

Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, στους φίλους και στους συναθλητές του.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις