ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους στην Κορινθία, αποκαλύφθηκε μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία Κορίνθου, o γνωστός δικηγόρος Περικλής Μπαλοδήμος

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr κύκλωμα - συμμορία με τη μέθοδο της χρησικτησίας κατάφερε εν αγνοία των πραγματικών ιδιοκτητών να πουλήσει οικόπεδα «φιλέτα» στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας αποκομίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ως κέρδη. Πρόκειται για 19 αγοραπωλησίες, ενώ ερευνάται φάκελος με ακόμα 20.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην μηνυτήρια αναφορά που έχει ήδη τεθεί υπ΄όψιν του αρμόδιου εισαγγελέα, τα μέλη του κυκλώματος χρησιμοποιούσαν ως αχυρανθρώπους φτωχούς ανθρώπους και τους εμφάνιζαν ως ιδιοκτήτες με χρησικτησία οικοπέδων τεράστιας αξίας.

Με τη μεθόδευση αυτή κατάφερναν να πουλήσουν τα ακίνητα αυτά σε τρίτους και αλλοδαπούς, κυρίως Λιβανέζους, χωρίς οι πραγματικοί ιδιοκτήτες να αντιληφθούν τι συνέβαινε. Στο κύκλωμα φέρεται να εμπλέκεται μία γνωστή συμβολαιογράφος των Αθηνών.

Στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στη θέση «Μπούτσι» πωλήθηκαν 146 στρέμματα με θέα τη θάλασσα, τα οποία κόπηκαν σε 4 κομμάτια… «πώληση» πολλών χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις