ΣΠΑΡΤΗ. Μία Νέα Λέσχη LIONS ιδρύεται την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, στη Σπάρτη.

Τα 23 μέλη της, άνδρες και γυναίκες, θα γιορτάσουν την ίδρυση του Lions Club SPARTI στο ξενοδοχείο Μενελάιον, (12:00).

Η Τελετή

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Κυβερνήτης του Θέματος 117Α των Lions Μιχάλης Κλεισαρχάκης, θα παρουσιάσει στα μέλη της Νέας Λέσχης τον επίσημο Καταστατικό τους Χάρτη.

Μέλη της αναδόχου Λέσχης Lions Παλαιό Φάληρο Τρίτων που υποστήριξαν τον σχηματισμό του Lions Club SPARTI, θα είναι παρόντα για να συγχαρούν τα μέλη της Νέας Λέσχης.

Τι είναι η Λέσχη Lions;

Όπως ειπώθηκε, «…Οι Λέσχες Lions, είναι μια ομάδα ανδρών και γυναικών που εντοπίζουν ανάγκες εντός της κοινότητας που ζουν και συνεργάζονται για να τις εκπληρώσουν».

Και η Λέσχη Lions SPARTI;

«…Η Λέσχη Lions SPARTI, με ανθρωποκεντρική κατεύθυνση, σχεδιάζει να ασχοληθεί με κοινωνικά, πολιτιστικά, περιβαλλοντικά έργα κ.α.»

  • Info

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με

  • Βασιλική Βαφάκου – τ. 6937476908 - email vafakouvicky@gmail.com
  • Θάλεια Μαρία Γούτου – τ. 6936914746
  • Email: lionsclubsparti

Lions Clubs International

«Oι Lions Clubs International είναι ο μεγαλύτερος Ανθρωπιστικός Οργανισμός υπηρεσιών στον κόσμο με σχεδόν 1,4 εκατομμύρια μέλη σε περίπου 45.000 Λέσχες, σε περισσότερες από 200 χώρες και γεωγραφικές περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Από το 1917, οι Λέσχες Lions έχουν βοηθήσει τους τυφλούς και τα άτομα με προβλήματα όρασης και έχουν δεσμευθεί σθεναρά για την κοινωνική υπηρεσία και την εξυπηρέτηση των νέων σε όλο τον κόσμο.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Lions Clubs International, μπορείτε να επισκεφτείτε την τοποθεσία Web στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lionsclubs.org

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις