ΓΕΡΑΚΙ. Συνολικά 14 άτομα, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στον σχετικό κύκλο διδασκαλίας, θα παρακολουθήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα μαθήματα υφαντικής τέχνης σε ορθό αργαλειό, στον Δημοτικό Ξενώνα, στο Γεράκι.

Ας σημειωθεί πως η δομή, που αποτελούσε πάγιο αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών, λειτουργεί με την πλήρη οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τον Δήμο Ευρώτα και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΟΤΑ «Πάρνωνας» Α.Ε.

  • Memo

Μέσα στο 2021 πραγματοποιήθηκε η προβολή και ανάδειξη της υφαντικής τέχνης με τη λειτουργία και την επιτυχή ολοκλήρωση ενός κύκλου διδασκαλίας της.

Tα μαθήματα διεξήχθησαν το χρονικό διάστημα από 5 Μαΐου έως 24 Σεπτεμβρίου και τα παρακολούθησαν συνολικά 23 άτομα, που μοιράστηκαν σε 2 τμήματα.

Θα υπάρξει και συνέχεια

Μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου κύκλου διδασκαλίας και στο πλαίσιο της ίδιας προγραμματικής σύμβασης θα πραγματοποιηθεί νέος κύκλος μαθημάτων για την εκμάθηση της υφαντικής τέχνης.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων και ρυθμίσεων στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς της covid-19.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις