ΛΑΚΩΝΙΑ. Στη μηνιαία πανελλαδική διασυλλογική άσκηση επικοινωνιών, θα συμμετάσχει ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών - Ασυρματιστών Λακωνίας, την Πέμπτη, 12/5 (21:30).

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών θα εγκαταστήσει τον εξοπλισμό του (κεραίες, ασυρμάτους) στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας, όπως είχε γίνει και σε προηγούμενη άσκηση.

Επίσης, πριν από την Πανελλαδική Άσκηση, θα πραγματοποιηθεί Άσκηση Τοπικής Εμβέλειας, η οποία θα περιλαμβάνοντας επικοινωνία με πάρα πολλά σημεία της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Πρόταση στα μέλη να προσέλθουν, ενωρίτερα, (20:00).

  • Ποιος είναι ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Λακωνίας;

«Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών νομού Λακωνίας, ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό να εξυπηρετήσει ανάγκες τηλεπικοινωνιακές μεταξύ των ραδιοερασιτεχνών (ασυρματιστών) του νομού μας αλλά και των υπολοίπων περιοχών της χώρας μας και φυσικά και σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο Σύλλογός μας είναι ενταγμένος στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις μπάντες και τις συχνότητες και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ μας υπηρεσίες, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ παραστεί ανάγκη.

Σύμφωνα με τον εξοπλισμό μας, έχουμε την δυνατότητα να υποστηρίξουμε δίκτυα τηλεπικοινωνιακά, αλλά και απλή επικοινωνία, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό η ακόμα και σε διεθνές επίπεδο!

Επίσης λειτουργούμε αδειοδοτημένο αναμεταδότη VHF(SV3N), με ραδιοκάλυψη σχεδόν το 100% του νομού μας, με δυνατότητες και πέραν αυτού συνδέσεων. Επίσης μέσω εφαρμογών Internet, τύπου EchoLink, υπάρχει και η δυνατότητα διασύνδεσης κινητών τηλεφώνων με το τοπικό αλλά και το παγκόσμιο δίκτυο ασυρμάτου!»

  • Πώς θα επικοινωνήσεις με τον Σύλλογο

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και οποιεσδήποτε απορίες, επικοινώνησε,

  • στα τηλέφωνα 2731028521, 6932636114, 6945157377 και
  • στα e-mail, dim_lag@hotmail.com, nikos097@otenet.g

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις