ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου δεν μασάει τα λόγια της. Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Ηλία Μπόνο και το notospress.gr είναι αξιοπρόσεκτη. Aναφέρεται στο έλλειμμα δημοκρατίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στις απαράδεκτες μεθοδεύσεις Νίκα και στο λάθος της ΝΔ στο πρόσωπο του σημερινού περιφερειάρχη. Περιγράφει τη σκανδαλώδη εξαίρεση της Λακωνίας από πόρους, έργα κι ευκαιρίες, καταγγέλλει τις εξελίξεις στην ελιά «Καλαμάτας» σε βάρος των λακώνων παραγωγών και στηλιτεύει την στάση των αντιπεριφερειαρχών Βερούτη και Τζινιέρη. Ξεκαθαρίζει ότι η ΝΔ δεν μπορεί να της υποδείξει τις επιλογές της στην Αυτοδιοίκηση και δηλώνει έτοιμη να συζητήσει με τον Πέτρο Τατούλη για απόλυτη συνεργασία. Δεν παραλείπει να αναφερθεί στα ΑΜΕΑ και στην ανάγκη να γίνουν πολλά για την καθημερινότητά τους και την στήριξή τους αλλά και στην συμβολή της Οδοντιατρικής στην βελτίωση της ζωής μας.

Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου είναι ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλος Λακωνίας. Εξελέγη με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα απ’ όπου, αφού διαφώνησε σε θέματα αρχών, ανεξαρτητοποιήθηκε. Είναι πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας.

Η αμεσότητα στις απαντήσεις, η σαφήνεια επιχειρημάτων και η ευκρίνεια σκέψης, η ξεκάθαρη στάση και η διατύπωση, τόσο του οράματός της για τη Λακωνία όσο και των όρων για να πολιτεύεται, την καθιστούν ένα ξεχωριστό πολιτικό κεφάλαιο στη Λακωνία αλλά και σε κάθε σχηματισμό πολιτικής που μπορεί να συμμετέχει.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις